Hjælp!

brevkassespørgsmål

Hjælp!

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 10 år 1 måned siden

Hej cyberhus. Jeg er flyttet skole fordi keg blev groft mobbet. En af de piger der mobbede mig mest, kunne jeg godt lide, og flere gange gik vi ind på et toilet og snavede og havde såkaldt "lebbesex" sammen, hun var rigtig sød mod mig der. jeg savner det. (Jeg var 10-11 år)

Kan det have noget at gøre med at jeg aldrig har haft en "kæreste" (heller ikke i børnehaven).

vil vildt gerne prøve det igen, men jeg har hilst på hende et par gange og hun har ændret sig meget, tror i at hun vil synes det er mærkeligt eller at hun føler det samme for mig

Svar: 

Hej med dig

Det lyder til at de sidste par år har været en blanding af rigtig hårdt fordi du er blevet mobbet, men måske også lidt dejligt fordi du har hygget dig med hende her pigen på toilettet. Det her med at finde ud af hvad og hvem man kan lide kan godt være svært, især i din alder. Som teenager er det meget naturligt at man prøver lidt forskellige ting af, og dermed både har lyst til at kysse med piger og drenge. Det kan være at du er ved at finde ud af om du mest er til piger, men det kan også være at du bare er ved at udforske dig selv og til sidst finder ud af at du bedst kan lide drenge. Det er helt ok at det tager tid at finde ud af, så det er altså ikke noget du behøver at vide lige nu. 

Jeg kan forestille mig at det måske har været lidt svært at finde ud af hvad hende her pigen gerne ville med dig, fordi hun nogengange mobbede dig og andre gange gerne ville kysse med dig på toilettet. Når man har været udsat for mobning, så kan man blive rigtig usikker og utryg over for andre og have lyst til at få deres opmærksomhed. Jeg ved ikke om det er sådan med dig, men jeg tænker på om det her med pigen på toilettet måske også kunne handle om at hun her behandlede dig ordentligt og at du derfor havde lyst til at det skulle fortsætte?

Det kan selvfølgelig også være at du rent faktisk syntes det var rigtig dejligt og derfor gerne vil gøre det med hende igen. Hvis det er sådan du har det, så tænker jeg at det ville være godt for dig at finde ud af hvordan hun har det med dig. Der kan nemlig være mange grunde til at hun har forandret sig en smule over for dig, det kan både være at hun er lidt pinlig over det der er sket, at hun har fundet ud af at hun bedre kan lide at kysse med drenge eller noget helt tredje. Jeg kan ikke rigtigt finde ud af om I stadig ses en gang i mellem efter du har skiftet skole, men hvis du kan mærke at du kan lide hende og gerne vil fortsætte med at snakke med hende, kan du måske skrive til hende på facebook, spørge om hun vil ses eller på en anden måde komme i kontakt med hende.

Jeg får dog også lyst til at sige at jeg ikke synes at denne her pige lyder særlig sød, når hun har mobbet dig så meget. Det kan være svært at styre hvem man er vild med, men jeg tænker at der må være en masse andre piger der gerne vil være søde ved dig og samtidig kysse med dig. Derfor tænker jeg at det kan være at du skal begynde at snakke med nogle andre piger i stedet, og se om de har det som dig med det samme køn. Du fortjener at være vild med en pige der også er vild med dig, og som ikke mobber dig lige så snart I ikke er alene sammen.

Jeg håber du kan bruge mit svar og mine forskellige tanker omkring denne her pige.

Venlig hilsen Marianne

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program