Onani

forumspørgsmål

Onani

forumspørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 2 år 9 måneder siden

Hej jeg er en pige på 13 år som har nogle spørgsmål.

 

1. Jeg har onaneret i snart et år og mangler lidt inspiration. Når jeg onanere rører jeg mig tit omkring min klit. Har også prøvet at give mig selv fingeren, men det virker ik rigtigt for mig har i nogle ideer?

2. Jeg overvejer at købe en vibirater, men er lidt i tvivl hvor jeg kan købe en. Ideer?

3. Har set noget porno hvor de bruger en vibrater, men er lidt i tvivl om det er rigtigt sådan som de gør. Hvordan gør i? 

4. Og skal men bruge et kondom hvis men stikker noget op i skeden. Hvad med i vibratior skal man også have et kondom på der?

Det var det tak for hjælpen :]

Kommentarer

1/ Jeg bruger også mest cirkelbevægelser med fingerne på min klit til jeg kommer. Jeg har enkelte gange prøvet at stikke en finger op eller gulerod, skoleagurk, banan, sterinlyst eller hårbørste. Bare som variation. 

2/ og 3/ Jeg har ingen vibrator men bruger nogen gange eltandbørste med blødt hoved. Jeg bruger den bare på klitområde og i numseåbning. Jeg tror man kan købe en vibrator på nettet.

4/ Jeg har læst det er en god ide at rulle kondom på det man stikker op men gør det nu ikke selv. Men jeg vasker altid en skoleagurk el.a. inden jeg fører den op i skeden. Jeg er 14

69

Jeg har ikke selv en vibrator men min veninde har købt en på nettet og jeg har været med til at prøve den en enkelt gang sammen med hende og regner også med jeg skal igen. Det er bare sådan en lille en der snurrer i flere hastigheder og så holder man den ind mod skedeområdet. Det gør virklig dejligt og på et tidspjunkt kommer man. Man skal ikke rulle kondom på, man bruger den bare.

66

1. Jeg brugte enden af en gammel børste - som var gjort grundigt rent - og stak den op i konen mens jeg legede med klitten. 

2. KØB! Du kommer ikke til at fortryde det... du kan bla. købe på Sinful hvor jeg selv kun har god erfaring. 

3. Vil bare sige du skal prøve og finde ud af hvad der er bedst for dig! For hvad der dur for mig, dur måske ikke for dig

4. Du behøver ikke at bruge kondom, så længe du er sikker på at det er hygiejnisk og rent... 

57

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program