Hjælp

brevkassespørgsmål

Hjælp

brevkassespørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 10 år 4 måneder siden

Hej.

jeg ved virkelig overhovedet ikke hvordan jeg skal forklare mine problemer, det er nemlig nogle ekstrame personlige problemer jeg går og kæmper med, men nu prøver jeg at forklare dem så godt som jeg nu kan

For det første. så er jeg 17 år gammel og stadig jomfru  har aldrig nogen sinde fået chancen eller bare være en lille smule tæt på at få lov til at kunne have sex med en pige jeg har ikke engang bare prøvet at være en lille smule tæt at finde en sød kæreste eller bare noget.

For det andet. så har jeg mega problemer med at jeg får stiv tissemand hele tiden og alt for mange gange om dagen men ved ikke om det er fordi der er noget galtmed min tissemand eller mig.

Men et af de største  problemer er at alle drenge og piger bagtaler mig snakker grimt om mig skriver alt muligt grimt om mig over nettet og sådan men jeg er virkelig så ekstremt flov over det med min tissemand for den er næsten så lille at man ikke kan onanere

Jeg har lige nogle spørgsmål som kunne være dejligt hvis du bare gider kan og svare på så mange du kan

Spørgsmøl...

1.    Hvornår stopper ens tissemand med at vokse mere.

2.    Er jeg syg i hovedet hvis jeg tænder for groft på alle mulige mærkelige ting som ikke er normalt.-

        Som for eksempel: At tænde på at man tager en voksen ble på og så tisser og laver stort der i og så bare lege små børn ( + Massere af numselege )

        Eller lave stort i sine bukser og eller i sin underbukser og så bare gå rundt der hjmme og nyde at dine bukse eller eventuelt en ble er fyldt med tis og bæ.

        Tænder også helt vildt på ældre kvinder der ikke er bange for at lege en massere numselege og måske skulle vi ogs tisse op og ned af hinanden.

        Elsker generalt bare kvinder der er remlige buttede men igen skal hun ikke være bange på at tage mig i numsen med en strapon mens jeg er bundet.

Svar: 

Hej med dig. 

Jeg vil starte med at sige, at selvom du skriver du ikke ved hvordan du skal forklare dine problemer, så synes jeg du har klaret det rigtig fint i dit brev. Jeg kan høre at det er nogle meget personlige problemer du har, og der er mange ting der fylder i dit hoved. Det er derfor rigtig fint at du har skrevet herind, og åbnet lidt op til os. 

Du skriver at du har problemer med fire forskellige ting 1) At du ikke har haft sex endnu  2) Nogle bekymringer vedrørende din tissemand 3) At der er nogen, der bagtaler dig 4) Nogle spørgsmål vedrørende nogle fantasier du har
Jeg har derfor delt mit svar til dig op i disse fire punkter

1) 
Jeg kan forestille mig at grunden til, at du skriver, at det er et problem, at du er 17 år og er jomfru, er fordi du har en oplevelse af at mange andre i din alder har haft sex. Det er der også en del der har, men der også mange der ikke har. Det er vidt forskelligt, hvornår man har sin første gang, og det er altså ikke unormalt ikke at have haft sex endnu når man er 17 år. Det samme gælder for, om man har en kæreste. Der er nogen der har mange kærester og starter tidligt med dette, mens der er andre venter længere. Nogle gange tager det noget tid før man finder den rette, altså en man kunne tænke sig at være kæreste med. Måske du ikke har mødt en der passer til dig som kæreste endnu? Hvis du kender en du synes er sød, kan du jo prøve at invitere hende med til en fest eller måske i biografen, og på den måde vise at du er interesseret. Det kan være svært at få en kæreste, hvis dem man kan lide ikke ved at man kan lide dem, så det er en god start at vise lidt interesse, og så se hvor det tager en hen. 

2)
Du skriver at du har et problem med din tissemand: At du synes den er lille og bliver stiv hele tiden. Du spørger også hvornår den stopper med at vokse. Ens tissemand vokser cirka til man er 20, og din er derfor ved at være fuldt udviklet. Hvor stor en tissemand bliver er meget forskelligt, og der er derfor nogle der vil have en større tissemand end dig og nogle der vil have en mindre. Oftest kan man synes ens tissemand er meget lille, fordi man mest lægger mærke til dem, der har større tissemænd. Men hvis du kigger efter vil du opdage, at de kommer i mange forskellige størrelser. Samtidig ser ens egen tissemand ofte mindre ud fordi man ser den fra et andet perspektiv, end man ser andres. At se en tissemand ovenfra og fra siden ser ret forskelligt ud. 
Det med at have stiv tissemand tit, er noget de fleste drenge kender til. Det er altså hverken dig eller din tissemand, der er noget galt med. Det kan være rigtig irriterende, hvis det sker mens man skal lave noget hvor man fx skal op og stå. Men det er ikke altid man kan gøre så meget ved det. Oftest bliver det mindre og mindre med alderen hvor tit det sker. Jeg tænker altså, at det når at ændre sig for dig med tiden.

3) 
Du skriver at en af de helt store problemer er, at alle piger og drenge bagtaler dig og skriver grimt om dig på nettet. Det synes jeg lyder rigtig ubehageligt. Det kan ikke være rart at føle at alle dem man går sammen med, har grimme ting at sige om en. Det er ikke i orden at behandle andre folk på den måde.
Jeg er ikke klar over hvem "alle" er for dig, men jeg forestiller mig, at det også er dine klassekammerater? Hvis det er tilfældet, er det som du bliver udsat for jo en grov form for mobning. Dette er noget, som de fleste skoler ser meget alvorligt på. Jeg synes derfor du skal tage fat i en lærer, som du har det godt med og fortælle, hvad der foregår. Det er nemlig ikke noget du skal gå selv med, da det er for stort et problem til at kunne håndtere selv. En lærer kan hjælpe med at finde ud af, hvad I sammen kan gøre for at det kan blive bedre mellem dig og dine klassekammerater. Jeg synes også det ville være en god ide, hvis du fortalte dine forældre, hvad der foregår i skolen. Det kan være rart for dig, da de kan hjælpe dig med at snakke med din lærer om det, og generelt støtte dig i den her periode, der lyder meget ubehagelig.

4)
Til sidst spørger du om du er "syg i hovedet", hvis du tænder på de her ting med at tage voksenble på, ældre kvinder, og tisse-bæ sex. Det er vidt forskelligt, hvad man tænder på, og det kan derfor være helt normalt at tænde på noget, som ikke så mange andre tænder på. Der er måske mange, der ikke vil tænde på det samme som dig, men der er måske nogen der vil. Samtidig er det sådan, at der kan være ret stor forskel på, hvad man har af fantasier og hvad man så tænder på når man har sex i virkeligheden. Det kan altså godt være at de ting du tænder på lige nu, ikke er det du du tænder på når det kommer til "rigtig" sex. I takt med at man får mere erfaring med sex, finder man ud af hvad man godt kan lide og tænder på der. Derfor kan man stadig have nogle helt andre fantasier når man fx onanerer.

Kh. Louise

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program