kæreste

brevkassespørgsmål

kæreste

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 10 år 4 måneder siden

Hej

Jeg er ekstremt forelsket i en pige fra min klasse, hun er også lun på mig og vi har været kærester. Men vi slog op dagen efter fordi vi ikke syntes at det føltes rigtigt. Jeg er ret sikker på at hun stadigvæk kan lide mig. Men hvis vi bliver kærester igen er jeg bange for at det stadigvæk vil føles forkert. Hjælp!!

Svar: 

Hej med dig

Jeg kan godt forstå at du går rundt og tænker på om du skal blive kæreste med hende fra din klasse igen, hvis du stadig er forelsket i hende, men er usikker på om det vil føles forkert som sidst. Forelskelse kan være nogle meget stærke følelser, fordi det både kan gøre en glad, spændt, jaloux, trist, vred og ked af det. Den ene dag kan man føle sig helt på toppen, fordi somemrfuglene basker rundt i kroppen og man kan slet ikke vente til at man skal se den person man er forelsket i. Dagen efter kan man pludselig komme i tvivl om det er den rigtige man er forelsket i eller man kan være bange for at blive såret. Det er altså meget naturligt at forelskelse kan være forvirrende og ikke altid til at finde ud af.

Det kan være at du kan prøve at tænke over hvorfor det var at I slog op dagen efter I blev kærester sidste gang. Var det fordi I måske mere var venner end kærester, var det fordi I ikke var helt klar til det dengang eller var det måske mere en fantasi i hovedet, end noget der skal ske i virkeligheden? Ved at finde ud af hvorfor I slog op sidste gang, kan du måske finde ud af om du tror det vil gentage sig eller om I siden er blevet mere klar på at blive kærester. Du kan også overveje at snakke med hende om det, enten ansigt til ansigt eller på facebook/SMS. Spørg hende om hun tror I er mere klar end sidst eller hvordan hun har det med dig.

Hvis du bliver ved med at være i tvivl, så kan det være at det bare ikke lige er det rigtige tidspunkt lige nu eller at hun måske er sød, men ikke sådan en du skal være kærester med. Den første kæreste man har, kan godt få en helt særlig betydning for en og selvom man ikke skal være kærester, kan man man godt komme i tvivl nogle gange. Det kan være at det er sådan du har det med hende.

Jeg håber du finder ud af hvad du skal gøre.

Venlig hilsen Marianne

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program