min mor kan ikke acceptere det :(

forumspørgsmål

min mor kan ikke acceptere det :(

forumspørgsmål af
arachi
Oprettet 10 år 5 måneder siden

hej alle i dejlige mennesker :D jeg står lidt i en fuckt situation... det er fordi jeg er blevet kærester med en indvandre, og jeg elsker ham rigtig højt! problemet er bare at stort set hele min familie hader muslimer.. på den ene side vil jeg godt snakke med min mor om min kæreste, men det kan jeg ikke.. jeg vil godt have ham med hjem men det kan jeg heller ikke... jeg har ikke rigtig lyst til at fortælle ham at hele min familie er rasicter, fordi jeg er bange for at han går fra mig. min mor er typen der altid har sagt at jeg bare skulle komme til hende hvis der var noget jeg ville snakke om ligemeget hvor forkert det så end måtte være, men jeg vil ikke snakke med hende om det her. hvad syntes i jeg skal gøre? :S mange hilsner Arachi :)

Kommentarer

Hej søde,
Jeg synes, du skal snakke med din mor om det! Sig lige så stille, at du ikke vil gøre hende sur eller ked af det, men altså.. du har noget at fortælle hende. Og så fortæl hende det. Lad hende komme med hendes meninger og holdninger, og udanset hvad, så skal du ikke råbe tilbage af hende, hvis hun råber ad dig. Snak venligt og roligt, og fortæl at du altså elsker ham rigtig meget. Mød evt. hans familie først, så du kan sige, hvor sød hans familie er. :) Håber du finder ud af det.
Knuzz Ally

836

du skal klart fortælle hende det. og hvis han også gengælder de følelser så er det komplet lige meget hvad familierne syntes. det jo ikke din familie han kommer sammen med.

men snak med din mor om det og som ovenstående siger, uanset hvad så snak stille og roligt. for det kan godt ske din mor reagere voldsomt eller måske endda på en god måde. men hun skal nok komme til at forstå med tiden. også selvom hun siger en masse der ikke giver mening eller som gør dig ked af det. så sig det til dem og sig at du selvfølgelig håber at de vil acceptere dit valg fordi det gør dig glad. :)

850

Gad vide hvordan det går med dig. Har du fået fortalt det til din familie? Jeg kunne godt bruge dine erfaringer. ..

836

Snak med hende alligevel for hun lovede du at du bare skulle komme til hende uden set hvad det var og hvis så er det da også fuckket

874

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program