Kønsskifte

forumspørgsmål

Kønsskifte

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 6 måneder siden

Jeg har tidligere oprettet denne tråd inde i "sex, lyst og erotik"-forummet. Men der tog samtalen er mere sexfixeret drejning. Og det er som så ikke det jeg søger.

Jeg er en dreng på 15 år, der gerne vil skifte køn til pige. Nogen der har det på samme måde? Søger andre der har de tanker, eller evt. nogen der har gjort mere ved det.
Hvordan ved man at, det er det helt rette for en?
Hvordan kan komme igang?
Hvad skal man gøre for at ligne en pige mere?

Kommentarer

Gør det, hvis du føler for det

489

Hej med dig, jeg håber du stadig søger svar. jeg har det ikke på samme måde som dig - men jeg kan måske give dig lidt hjælp? men jeg kan bedst hjælpe hvis jeg ved lidt mere om din situation.

- Hvor længe har du haft følelsen af at du hellere vil være en pige?
- Hvorfor ville du hellere være en pige?

indtil videre: tænk rigtig godt og grundigt over det. tænk ikke på hvad andre mener om det. KUN hvad du selv mener om det. husk at det er langt mere end "bare" en operation. det er en årelang proces. og jeg mener årelang. der er jo både operationer, samtaler og hormoner. hvis jeg er tvivl om noget prøver jeg at "iscenesætte det" prøv at lægge noget makeup på hjemme, køb en paryk, selvom det ikke er ægte, så prøv at forestil dig dig selv som en kvinde. og husk at du jo nok vil få hormoner der vil ændre dine maskuline træk. ellers hvis jeg er i tvivl om noget, googler jeg tingene halvt til døde (; Google billeder af kønsskifteoperation og se hvordan resultaterne er blevet. og Google sider om information om hvordan hele processen om at blive mand til kvinde forløber. og læs andres oplevelser osv osv. det kan virkelig åbne op for hvad man mener selv er bedst. selvom jeg ikke er i en situation som dig er jeg utroligt god til at sætte mig i andres sted og sætte ting i perspektiv så hvis du vil skrive lidt om dig selv som person og besvare de to første spørgsmål kan jeg måske hjælpe dig lidt med at blive mere sikker på hvad du vil(:

478

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program