Min klitoris gør ondt ?

brevkassespørgsmål

Min klitoris gør ondt ?

brevkassespørgsmål af
Anonym
20 år
Oprettet 10 år 5 måneder siden

Hej :) 

jeg har den sidste uges tid haft ondt i min klitoris? 

Jeg har altid haft mere udflåd enD normalt. 

Men nu har jeg taget mine p-piller i 12 dage siden min mesteation skulle have stoppet.

men jeg har stadig en blanding af brunt og lilla udflåd? 

Hjælp? 

Svar: 

Hej med dig.

Mange tak for dine spørgsmål. Jeg ved ikke præcis hvorfor din klitoris gør ondt. Der kan være mange årsager. Der kan være kommet en lille rift, du kan have slået dig eller der kan være lidt irritation, som går over af sig selv. Med mindre din klitoris er meget rød og hævet eller bliver ved med at gøre meget ondt, synes jeg ikke, du behøver at tage til lægen. Jeg tror, det går over af sig selv.

Udflåd er helt normalt at have. Det er også meget forskelligt, hvor meget udflåd, hver især har. Det svinger også i løbet af menstruationscyklussen. Nogle har ikke ret meget, og andre skal bruge trusseindlæg hver dag. Den normale mængde udflåd kan altså være meget forskellig fra person til person. Hvis ens udflådsmængde pludselig ændrer sig i forhold til hvad det plejer at være, eller hvis det begynder at lugte grimt, kan der være kommet en ubalance i bakteriefloraen i skeden, som man kan få rettet op på ved noget medicin, som man kan købe på apoteket eller med en recept fra lægen.

Hvis ens udflåd er brunt og lilla-agtigt, som det, du beskriver, er det fordi der er en lille smule blod blandet i udflådet. Det er helt normalt, at man nogen gange har uregelmæssig menstruation og det er helt normalt, at udflådet i perioder kan være blodtilblandet. Hvis man lige er begyndt på p-piller eller lige har skiftet til nogle andre, kan det være derfor. Som regel vil man vente nogle måneder på at se, om det går over af sig selv, og hvis det ikke gør, kan man tale med lægen om at forsøge at skifte til nogle andre p-piller. Det kan nogle gange hjælpe.

Jeg håber, du kan bruge mine svar.

Mange hilsner Christine

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program