Forhuden

brevkassespørgsmål

Forhuden

brevkassespørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 10 år 7 måneder siden

hejsa

har lidt problemer med min forhud måske, kan jeg have problemer ved sex hvis jeg kan trække min forhud ned under hovedet så hele hovedet er synligt, det skal så siges at jeg ikke kan trække den længere ned end det, hvis man mærker på strengen bar på føles den stram når forhuden er helt tilbage, er det normalt eller hvordan? Jeg kan også nemt komme til at vaske bag forhuden. Men il jeg kunne have sex uden problemer eller bør jeg søge læge eller er der nogle øvelser jeg bør træne inden? Eller vil sex kunne være problem frit - skal siges jeg kan onanere men ikke hurtigt medmindre jeg er godt tændt / våd inden så kan jeg nemtonanere uden problemer.

hbil glidecreame være nødvendigt eller gøre noglforskelle under sex ? Eller har i andre muligheder såsom at søge læge hvos det er nødvendigt da. Jeg jo som sagt godt kan onanere?

hilsen drengen

Svar: 

Hej med dig..

Når jeg læser dit spørgsmål, så tror jeg måske du har glemt et meget vigtigt ord i din tekst, nemlig ordet "ikke". Så jeg skal forstå det som om du IKKE kan få forhuden helt ned omkring pikhovedet?

Hvis du kan få det helt ned, så er der i hvert fald ingen problemer og forhuden skal ikke længere ned end det.

Hvis du ikke kan få den ned omkring pikhovedet, er det heller ikke det store problem. Det vigtigste er, at du kan få den ned omkring når den er slap, så du kan gøre rent dernede og så er det vigtigt det ikke går ondt når du onanere eller har sex. ud fra det du skriver, så er der ikke noget problem med at have sex.

Forhuden er tit noget der løsner sig stille og roligt når man er ung og derfor kan det sagtens være, at du vil opleve om et par år, at du nemt kan få den helt ned omkring pikhovedet når den er stiv.

Så hvis det ikke generer dig fysisk og du kan gøre rent når den er slap, er der ingen problemer. Kan du ikke gøre rent eller går det ondt, så skal du gå til læge..

Kan du have det godt

Venlig hilsen

Erroll

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program