Talgknopper

brevkassespørgsmål

Talgknopper

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 12 år 3 måneder siden

Hej derude. Jeg er en dreng på 13. Jeg har talgknopper på min pik men flest ''bag på den''. Jeg synes ikke det særlig kønt og jeg føler mig ulækker med dem. Er der nogen møde man kan få dem væk med? Vil HELST slippe for noget med læger.. Jeg vil bare se normalt og ren ud som alle de andre.. er den eneste i klassen med det.. det så træls.. jeg tør aldrig vise mig.. findes der ikke en trick eller noget der hjælper? Hilsen L.

Svar: 

 Hej Anonym

Jeg vil gerne starte med at sige at talgknopper på pikken er fuldstændig normalt. Mener det er næsten hver 3. fyr der har dem. 

Jeg er sikker på at du ikke er den eneste i klassen med dem. Måske er der ikke nogen der siger det, men der er helt sikkert også andre der har dem. 

At du har talgknopper har ikke noget med om du er ren at gøre. Det er dine hormoner der bestemmer hvor mange talgknopper du producerer. For mange bliver det færre med årene. 

Nogen prøver at presse dem ud ligesom med bumser. LAD VÆRE med det. Du risikerer at der går betændelse i. 

På selve pikken og på pungen får de fleste mænd også meget tydelige hårsække som kan ligne talgknopper. Hårsækkene bliver tydelige fordi huden er så tynd i det område. Måske kunne det være hårsække og slet ikke talgknopper du har. Lige meget om det er det ene eller det andet er det fuldstændig normalt, og du skal/kan ikke gøre noget ved det. 

Håber mit svar har hjulpet dig til at føle dig lidt mere almindelig. 

Niels-Christian

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program