LÆS DEN!

brevkassespørgsmål

LÆS DEN!

brevkassespørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 16 år 2 måneder siden

hej jeg har købt en bog der hedder "spis dig til et super stofskifte" - og tab dig helt automatisk.

Jeg er ikke selv nået til bogens ende, da den er på over 300 sider, men manden mark hyman er simpelhen genial! dette er ikke en kur, men heller ikke ligesom weigth watchers. Det er en livsstil, den som vi mennesker normalt skulle have levet efter.

Mark hyman fortæller blandt andet om hvordan staten "regeringen" er skyld i menneskers fedme, og hvordan vores stofskifte hænger sammen. OG for renset alle falske myter om slankekure.

Han forklare grundigt hvorfor det er vi tager på, og hvad vores stofskifte kan forbrænde og ikke forbrænde. Hvilken type fedt, kulhydrat og kalorieholdig kost vi kan forbrænde, og hvad der slet ikke er muligt at forbrænde for os mennesker. Som det menneskeskabte transfedt. Hvordan vi sætter turbo på vores stofskifte så vi også forbrænder mere når vi sover.

At kostpyramien blandt andet er skyld i vores fedme. Denne bog oplyser det, som kan redde befolkningen fra at dø af fedme.
 

Svar: 

Hej pige 17 år.

Tak for din anbefaling af bogen.

Dejligt at læse at du har fundet BOGEN som giver dig så meget viden og som begejstrer dig godt og grundigt.

Jeg kender ikke bogen personligt, men er enig i at vores stofskifte og forbrænding er rigtig interessant i.f.h.t vægt og trivsel.

Og jeg mener også at mange af de officielle anbefalinger er unuancerede.

Det bedste råd jeg kender, er at vi hver især bliver bedre til at mærke os selv og vores krop - incl. behov for ernæring.

De bedste hilsner
Else Marie

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program