please .. hjælp mig :'(

brevkassespørgsmål

please .. hjælp mig :'(

brevkassespørgsmål af
Anonym
Oprettet 15 år 4 måneder siden

jeg kan ikke mere.. min kæreste slog op med mig .. og det hele er min skyld ..for jeg slog op med ham .. men det var ikke med vilje .. men så kom vi sammen igen .. og så slog han op .. fordi han ikke troede det ville fungere .. jeg lovede ham ændre mig .. men han gav mig ikke en ordenlig chance .. han er den eneste der holder mig oppe .. mine venner udnytter mig bare, fordi jeg altid har smøger og penge.. hvis de ringer eller skriver er det bare for at få en smøg.. mine forældre er skilt .. og alle har pisse høje forventninger til mig i skolen .. men jeg har ikke lyst mere.. jeg ville sådan ønske mine forældre ikke var skilt .. og jeg vil ønske min far ikke var i københavn nogengange uger af gangen .. og de tror på jeg kan i skolen .. men jeg tænker konstant på dem .. og savner min far .. så kan ikke rigtigt tage mig sammen .. og så siger de at de er skuffet .. og det knuser mit hjerte .. og min kæreste var den eneste der kunne gøre mig glad .. :'( den eneste der holdte mig oppe .. min tvilling søster går på efterskole .. og min bror har aldrig været der for mig .. :'( jeg har brug for min kæreste .. men jeg fortæller ham jeg elsker ham .. og at jeg har brug for ham .. jeg tigger ham om at give mig en ordentlig chance .. men han vil ikke .. jeg kan ikke uden ham :'( min mor er sur på mig konstant fordi jeg græder hele tiden fordi jeg savner ham .. og mangler ham .. men hun bliver bare sur .. jeg har ingen at snakke med ... ligemeget hvor meget jeg har brug for det :'( jeg mangler ham i mit liv!? alle siger jeg skal komme vidre.. men jeg kan ikke .. jeg elsker ham jo .. og jeg er ellers pæn .. og der er mange andre fyrer der gerne vil have mig .. men ligemeget hvad .. så vil de aldrig være min kæreste.. og det er den eneste jeg vil have :'( jeg elsker ham virkeligt .. hvordan kan jeg bevise overfor ham at jeg kan ændre mig?! jeg har brug for ham .. jeg er begyndt at skærer i mig selv selvom jeg altid har foragtet folk der gjorde det .. jeg mister bare min selvkontrol :'( jeg er bange for jeg endag går for vidt.. HJÆLP MIG .. please .. hjælp mig :'(

Svar: 

Hej med dig!
Jeg kan forstå på dig, at det har været rigtig hårdt for dig at miste din kæreste. Du spørger om, hvordan du kan bevise over for ham, at du har ændret dig og få ham tilbage. Vi kan desværre ikke bestemme over andres følelser, og dermed kan vi ikke selv kontrollerer, hvornår et forhold skal starte og slutte. Jeg ved godt, at det er meget hårdt, og næsten ubærligt. Det taget tid at komme videre, og man kan have perioder, hvor man slet ikke tror at man kommer over det. Men det vil lykkes for dig, at få det bedre igen, selvom det tager tid!

Du fortæller, at en af grundene til at din kæreste betød så meget for dig, er fordi at han har holdt dig oppe. Du fortæller, at du har det svært, at dine venner mest vil være sammen med dig, fordi du har penge og smøger, og at dine forældre er blevet skilt, hvilket gør rigtig ondt på dig.

Jeg tror, at det er vigtigt at du får snakket med både din far og mor om, hvordan du har det. Fortæl dem at du er rigtig ked af deres skilsmisse, og at du savner din far. Det vil ikke kunne ændre deres beslutning om skilsmisse, men det kan gøre dem opmærksom på at du har det meget svært, og at du har brug for at vide at de begge to stadig er dine forældre.

Du fortæller at det er svært for dig, at tage dig sammen i skolen, og at så bliver dine forældre skuffet over dig, hvilket gør dig ked af det. Når man er rigtig ked af det, som du er nu, kan det være svært at koncentrere sig om skolen. Det er vigtigt, at du får snakket om, hvordan du har det, og at du får snakket med nogle voksne om det, så du kan få hjælp til at få det bedre.

Det er utrolig hårdt når ens forældre bliver skilt, og det lyder som om, at du er meget alene med dine følelser, da din søster er på efterskole og du ikke har så tæt et forhold til din bror. Du fortæller, at du nu er så ked af det, at du er begyndt at skære i dig selv. Når man er så ked af det, at man begynder at gøre skade på sig selv, så skal man have hjælp til at få det bedre. Du skal have hjælp nu!

Det er vigtigt, at du fortæller dine forældre om, hvordan du har det. Hvad det er, som gør dig så ked af det. Jeg ved godt, at det kan være svært at skulle sige, derfor kan det måske gøre det lettere for dig, hvis du viser dem det brev du har skrevet til brevkassen. Du beskriver nemlig rigtig godt, hvordan du har det, og hvad det er som gør dig ked af det.

Jeg kan hører på dig, at det ikke er kun er tabet af din kæreste som er svært for dig lige nu. Dine forældres skilsmisse påvirker dig også rigtig meget, og det er vigtigt, at du får snakket om det.

Jeg håber, du at vil snakke med dine forældre om det. Hvis du har brug for at snakke lidt mere om det, kan du logge på Chatrådgivningen. Her kan du anonymt chatte med en rådgiver om, hvordan du kan sige det til dine forældre.

Chatrådgivningen har åbent mandag – torsdag kl. 15 -19.

Det kan blive bedre. Husk det!

De bedste tanker
Marianne
 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program