mens

brevkassespørgsmål

mens

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 15 år 4 måneder siden

Hej

Jeg er en pige der fylder 13 om få dage. men jeg har haft mens i ca 3/4 år og jeg har MEGET kraftige smerter, smertestilene virker slet ikke mere, jeg er rigtig træt af det, for jeg får ondt i ribenene, maven, hofterne , ryggen og jeg er lige ved at brække mig hele
tiden, Hvorfor Det ?

Er der noget jeg kan gøre for det er træls jeg ikke kan være sammen med venner og veninder og jeg kan slet ikke komme i skole da der er for mange smerter ...

Nu gentager jeg,: er der noget jeg kan gøre.

K.h Pingvinen
 

Svar: 

Kære pingvin

Jeg syntes det er godt at du prøver at gøre noget ved
menstruationssmertene, i stedet for bare at lade det stå til.

Der er forskellige ting man kan gøre, for at komme smerterne til livs. Men det er ikke altid man kan fjerne dem fuldstændigt.

Varme og massage han hjælpe mod smerterne, så tag et varmt tæppe omkring dig, og få en til at massere dig over lænden. Det kan også hjælpe at massere maven, der hvor du har mest ondt.

Hos nogle hjælper det faktisk at bevæge sig, man har menstruationssmerter. Prøv at gå en lille tur, og se om det hjælper på dig. Det er ikke altid motion man har lyst til når man har mensturationsmerter, men jeg syntes det er værd at prøve.

Hvis smertene er helt ulidelige, så det er også en mulighed at snakke med din læge om det, sammen med din mor, eller en anden voksen du snakker godt med.

Endelig vil jeg skrive til dig, at man ikke altid kan være lige aktiv når
man har sin menstruation. Tag det stille og roligt, og forkæl dig selv med hvad du du syntes er godt, mens det står på :-)

De bedste hilsener
Iben Bach Pedersen

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program