jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.

brevkassespørgsmål

jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.

brevkassespørgsmål af
Anonym
Oprettet 15 år 2 måneder siden

Jeg har nu været sammen med min kæreste i et år
og her de sidste par måneder, har han været meget
træls, og gjort mig forvirret i om han elsker mig eller ej.
Vi bor nærmest sammen. men har nogle gange en uge fra hinanden. han virker altid sur når jeg spørg ham om noget, men når så andre spørg så han helt glad. jeg plejer altid at må få et godnat kys, men nu må jeg aldrig. jeg må ikke holde om ham eller noget. jeg har spurgt ham om han stadig elsker mig, og om han vil have forholdet skal slutte. men han siger han stadig elsker mig og forholdet ikke skal slutte.
jeg føler sådan at gnisten er væk. jeg savner endelig det forhold vi havde i starten. han gider ingenting med mig. men alt med alle andre s;.
vi har haft slået op 1 gang, og der blev han ved og ville have mig tilbage, jeg gik tilbage til ham fordi jeg også elskede ham så meget og stadig var forelsket i ham. er jeg også stadig. der bare noget i vores forhold som er forsvundet.

Jeg er ude af mig selv, og har tanker i hovedet hele tiden. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre /:.
 

Svar: 

Hej med dig!
Et sundt forhold er et forhold, som gør både dig og din kæreste glad, og hvor I begge føler at I har det godt. Jeg kan høre på dig, at det efterhånden er blevet rigtig svært for dig, at være sammen med din kæreste, da han ikke længere viser at han har lyst til at være sammen med dig. Det er faktisk blevet så svært, at du er begyndt at have tanker i hovedet hele tiden.

Du fortæller, at I én gang har slået op, men at det ikke har gjort tingene bedre i jeres forhold. Jeg tror det er rigtig vigtigt, at du får snakket med din kæreste om, hvordan du har det. Fortæl ham, at I er nødt til at snakke om det, og tingene skal ændre sig, hvis du skal blive i forholdet. Som tingene er lige nu, er jeres forhold ikke sundt for dig!

Det kan være utrolig svært, men hvis din kæreste ikke vil være med til at ændre forholdet, tror jeg, at det bedste vil være for dig at slutte det. Desværre er følelser ikke altid nok. For at et forhold skal fungere, kræver det at begge parter er villige til at arbejde for det. Hvis din kæreste ikke er villig til at snakke om det, og ikke vil forsøge at forbedre jeres forhold, er jeg bange for at det ikke bliver bedre.

Du fortjener en som elsker dig, og som vil give dig opmærksomhed og omsorg. Ikke en som altid bliver sur når du forsøger at snakke med ham.

Det er vigtigt, at du er i et forhold som gør dig glad. Et forhold, hvor du ikke skal være ude af dig selv, og have forvirrende tanker. Jeg tror, at det er vigtigt at du gør op med dig selv, om du har lyst til og kan klare at blive i forholdet som det er nu, eller om du bliver nødt til at slå op med din kæreste.

Hvis du har brug for at snakke om hvad du skal sige eller gøre, kan du logge på Cyberhus Chatrådgivning. Her kan du anonymt snakke med en rådgiver.

De bedste tanker
Marianne
 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program