forvirret?

brevkassespørgsmål

forvirret?

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 14 år 10 måneder siden

min xkæreste, sagde han holdte så meget af mig? - &&' at han havde slået op med hans forrige kæreste, men så skrev hans "x" tilmig på facebook, hun skrev; "hej, jeg ser du kender min kæreste, nicky?" så skrev jeg; "er i kærester" og så ringede mig og hende sammen, og vi fandt så ud af at han var kærester med ogs begge, nu siger han at det gjorde han ikke, men han vil ikke kendes ved mig, og nogen siger han kommer sammen med hende den anden igen? jeg elsker bare ham. jeg er så monster forvirret?Ö. kærlig hilsen n. den forvirrede pige?;/.

Svar: 

Kære forvirrede N.

Jeg kan høre på dig, at du er meget forvirret og tænker rigtig meget på den fyr, som du fortæller om. Det lyder til, at du gerne vil have hjælp til at få styr på dine tanker, så det er rigtig godt, at du skriver til vores brevkasse.

Jeg synes du skal prøve at snakke med dine forældre om det og måske en veninde om det. I en situation som din, er det bedste man kan gøre nemlig, at få tankerne ud af hovedet og dele dem med nogen som kan kaste et friskt lys på problemet.

Derudover synes jeg, at du skal prøve at overveje, om denne fyr i virkeligheden er god for dig. Det kan være rigtig svært at tænke klart når man er forelsket, men nogle gange er det nødvendigt, så man ikke ender med at blive alt for såret.

I et godt forhold er der én ting som betyder ligeså meget som kærlighed, og det er tillid. En fyr som har to kærester på en gang, og som ikke kan indrømme det, lyder som én, det kan blive meget svært at stole på i længden. Det kan lyde lidt hårdt, men hvis det passer hvad folk siger, at han har valgt den anden pige, betyder det nok, at det bedste du kan gøre, er at prøve at komme over ham.

Det kan måske hjælpe dig, hvis du prøver at finde ud af med dig selv, hvordan du kan tænke dig at en kæreste skal være, og så sammenligner det med denne fyr, og den måde han har opført sig på. Måske kan det hjælpe dig af med noget af din forvirring. Ellers kan det hjælpe, bare at give tingene lidt tid. Når begivenheder kommer lidt på afstand, opdager man ting som man ikke kunne se, da man var midt i dem.

Jeg håber, at disse råd vil hjælpe dig til at komme din forvirring lidt til livs.

Hilsen Julie

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program