Hjælp mig!

brevkassespørgsmål

Hjælp mig!

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 14 år 10 måneder siden

Hej. det er fordi, der er en der har skrevet til mig over msn, fordi jeg på et tidspunkt har lavet webshow for gamle mænd for penge (fejl). Og nu har den ene person fundet ud af hvor jeg går på efterskole henne. Og så siger han til mig om det er et godt ry der er blevet sat ud på E efterskole. og så siger han at han kender nogle der går der ude, og at de spreder det ude på skolen,

Men han vil ikke sige hvem det er, men jeg har bare ikke hørt noget ude på skolen, og der er heller ikke nogen der har spugt, men en fremmede mand ved hvor jeg går på efterskole henne. Og jeg ved ikke om jeg skal tro på det der med at han har lavet det ry, men jeg har bare slet kke lyst til at tage der ud mere, for er rigtig mange.

For der er nogle der finder ud af det. Det eneste jeg har på den mand er hans E-mail adresse. Kan man ikke spore den, til jeg kan finde ud af hvem det er ? eller hvad kan jeg gøre. jeg er bare så græde færdig.

Mvh S

Svar: 

Hej S

Du er havnet i en rigtig svær situation og jeg vil gerne prøve at hjælpe dig.

Man må ikke starte et rygte om andre mennesker eller true med det. Sommetider siger man at det er psykisk vold. Du kan læse mere om det inde i lovstuen.

Jeg kan godt forstå, at du er usikker på hvad du skal gøre nu, og måske har du ikke lyst til at fortælle nogen, at du har tjent penge på at lave webshows. Vi kan alle lave ting i vores liv som vi senere fortryder og gerne vil have gjort anderledes, det er en del af livet.

Det er vigtigt at du enten snakker med dine forældre eller en lærer på skolen, og fortæller dem historien som den er. Sammen kan i finde ud af hvad du skal gøre nu.

Dine veninder og venner behøver ikke at få noget at vide, men du har brug for en voksen der kan hjælpe dig. Den mand gør noget ulovligt og ligegyldigt hvad du har lavet i din fortid, skal han ikke have lov til genere dig.

Du kan ikke spore hans mailadresse, det er kun politiet der kan gøre det.

Du er velkommen til at skrive til mig igen og du kan også besøge chatten her i Cyberhus. Den har åben mandag til torsdag kl. 15-19.00. Her kan du chatte med en voksen og måske kan i finde flere muligheder der kan hjælpe dig.

Venlig hilsen

Erroll

 

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program