ehhhh

forumspørgsmål

ehhhh

forumspørgsmål af
Mig
13 år
Oprettet 3 år 2 måneder siden

Hej alle sammen. 

jeg ved godt at det her er virkelig mærkeligt men jeg er virkelig liderlig her for tiden altså. Jeg tænker tit på sex og hvordan det nu føltes når det modsatte køn rører min krop og jer de her ting. er det mærkeligt eller er det normalt. jeg skjuler det meget godt og ingen opdager noget. jeg er begyndt at onanere og det er virkelig rart efter nogle gange, når kroppen har vendet sig til det, men er det her normalt og havde i det også sådan i den her alder?

Kommentarer

ja, det er helt normalt, især her i corona tiden, hvor mange godt kan føle sig lidt ensomme, derfor er mange også ldierlige.

106

Jeg har det på præcis samme måde, er helt vild tændt her for tiden. Jeg går lidt ud fra at det nok er fordi jeg ik har fået mandlig opmærksomhed på det sidste, og fordi jeg ik rigtig ser andre end familie og nogle få veninder. Jeg er dog 17 år gammel, men kunne forstille mig at du føler det samme som mig da jeg først har prøvet at lave noget seksuelt på en alder af 16. Så kunne sagtens kunne spejle min egen situation i din.

117

Jeg er også 13. Ja det er fuldstændig normalt. Her i coronatiden har man jo masser af tid og så kan man ikke undgå at tænke på sex af og til. Jeg har sat det lidt i system. Vi har jo forskellige opgaver i løbet af skoletiden og er jo ikke på teams hele tiden. Så når jeg han lavet en større opgave og måske fået den afleveret eller hvad vi nu skal med den så belønner jeg mig selv ved lige at trække bukserne ned og onanere. Det er med til at få dagen til at gå og så har man også et mål hele tiden.

96

Hej annonym jeg synes det er helt normalt selv fordi jeg også tænker på sex og hvordan det følles men jeg tror du skal prøve at snakke med din mor/ven/familie og sige det til hende jeg tror godt hun/han kan forstå det 

100

Hej 

det er ikke unomalt jeg tænker også meget på sex og hvordan det føltes i en alder af 11år. Jeg synes du skal prøve at sige det til en du kender rigtig godt feks din mor/ven/familie håber du kan bruge mit svar til noget hel og Lykke pas på dig selv KH Maj

90

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program