Opgave ?

brevkassespørgsmål

Opgave ?

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 14 år 6 måneder siden

Hej Anni. Vi skal lave opg om selvmord i næste uge. Vi tænkte på om du ikke kendte, En pige eller dreng, der har prøvet at tage sit eget liv.? som vil hjælpe os, med at fortælle Han/hun s historie over E-Mail. Noget andet, hvis du ikke kender nogen må man så gerne tage en historie fra jeres hjemmeside af. der omhandler om selvmord. ? Hilsen Fra Stef & Marie.

 

 

Svar: 

Hej Stef og Marie

Jeg kan desværre ikke hjælpe jer med at formidle kontakt til unge fra Cyberhus, der har forsøgt at begå selvmord, fordi Cyberhus skal være et fristed for børn og unge. Vi ønsker ikke, at de børn og unge som bruger Cyberhus, skal udsættes for spørgsmål fra skoleelever, studerende eller journalister.

Men jeg syntes det er en rigtig godt, at I har valgt at skrive om selvmord, fordi I så er med til at skabe opmærksomhed og debat om selvmord blandt unge.

I må ikke kopiere tekst direkte fra Cyberhus, men jeg vil anbefale jer, at kigge jer godt omkring på Cyberhus. Her er der mange ''samtaler'' mellem unge om selvmord. Ud fra det I læser, kan I nedskrive jeres egne indtryk/oplevelser.

Håber det giver mening ? :-)

Bedste hilsner,

Anni M.
Cyberhus

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program