Min veninde

brevkassespørgsmål

Min veninde

brevkassespørgsmål af
Anonym
11 år
Oprettet 14 år 4 måneder siden

Min veninde kaldte mig en spade over mobilen og hun skrive suremåkke og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre! Har du et forslar?

Svar: 

Hej pige 11 år

Tak for dit spørgsmål. Jeg synes bestemt ikke det er ok, at din veninde skriver sådan nogle ting til dig. Det er aldrig rart at blive svinet til på den måde.

Du skriver ikke, om I har været oppe at skændes eller hvorfor hun mon er begyndt at skrive sådan til dig. Hvis man er blevet uvenner, er det vigtigt at man ikke bruger sms'en til at diskutere. Det kan tit gøre det meget værre. Man kan nemt komme til at misforstå en sms eller skrive noget man i virkeligheden ikke mener. Derfor synes jeg også at du skal snakke med din veninde "ansigt til ansigt".

Jeg synes du skal sige til din veninde at du ikke bryder dig om at hun kalder dig alt muligt. Du skal fortælle hende at du bliver ked af det, når hun kalder dig spade eller sure mokke. Hvis hun ikke kan forstå det, bliver du nødt til at sige det til en voksen. Det kan være din klasselærer eller dine forældre.

Hvis du har lyst til at snakke mere om det med en voksen i Cyberhus, vil jeg anbefale dig at kigge forbi vores chat. Den har åben mandag til torsdag fra kl 14-19. Der sidder altid en voksen klar med et godt råd til dig.

med venlig hilsen Jonas

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program