samme køn

brevkassespørgsmål

samme køn

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 13 år 8 måneder siden

hejsa . jeg tænder helt vildt på piger og kunne derfor godt tænke mig at prøve at være sammen med en pige, også fordi jeg aldrig har kommet imens jeg var sammen med en dreng. når jeg ornanere tænker jeg på piger, fordi hvis jeg tænker på drenge så sker der ikke noget. men problemet er at de piger jeg kender, er helt sindsygt flotte og de fleste er biseksuelle men af en eller anden grund tager de mig ikke seriøst. jeg kunne godt tænke mig et råd hvis du kan give mig et . altså om hvordan man feks kunne spørge eller få gjordt noget ved det? håber du forstår og kan give mig et råd ?

Svar: 

Hej med dig.

Det er dejligt at du skriver ind til os. Jeg forstår godt, at der her med at finde ud af, om man er til piger eller drenge - eller begge dele, kan være forvirrende. Men du skal vide at det er helt normalt, at du er nysgerrig på din seksualitet.

Først vil jeg fortælle dig, at det også er helt normalt, at du leger lidt med din egen seksualitet. Du fortæller, at du aldrig er kommet når du har været sammen med en dreng. Her skal du vide, at det er helt normalt, der er mange på din alder der har den samme oplevelse. Det kommer med tiden - det tager tid at lære sig selv at kende og du kan roligt tage dig god tid til at finde ud af hvad du bedst kan lide.

Det er helt fint at du tænker på piger, når du onanerer. Det er rigtig godt at du tænker på noget, der tænder dig. At du tænker på piger, betyder dog ikke at du skal sætte dig fast på, om du er homoseksuel eller biseksuel. Det betyder bare at du er ved at lære dig selv at kende, og finde ud af hvad du godt kan lide.

Du skriver, at du godt kunne tænke dig, at prøve at være sammen med en pige. Mit råd til dig er, at du skal tage fat i en eller to af dine biseksuelle veninder, som du synes er søde. Så skal du tale med dem om dine tanker og følelser, omkring det her med at være sammen med en pige. Det kan være at en af dem kender en sød pige du kan mødes med.

Hvis du finder en pige at være sammen med, så er det helt fint, at I kysser og stille og roligt lærer hinanden at kende og finder ud af hvad I bedst kan lide. Du skal også vide, at det er helt okay, hvis det så viser sig at du måske ikke er så meget til piger alligevel, eller måske er biseksuel. Der er ingen bestemt måde at gøre tingene på. Du skal bare tage det stille og roligt og mærke efter hvad din mavefornemmelse siger.

Jeg håber du kan bruge mine råd - held og lykke med det hele :)

Venlig Hilsen Mie

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program