love

brevkassespørgsmål

love

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 13 år 5 måneder siden

hej cyberhus. jeg skriver fordi at jeg er mega forelsket i en pige men problemet er at det er min bedste ven også. Jeg elsker pigen men jeg vil også gerne beholde ham som ven. hvad gør jeg??? Hilsen den forelskede

Svar: 

Hej med dig

Øv, det er bare en uheldig situation, men ved du hvad... Jeg har et forslag til, hvad du kan gøre.

Jeg synes du og din kammerat lige skal få snakket om det. Hvis I er gode venner, så finder I ud af det. Prøv at forklare ham at du er helt pjattet med hende, men at du slet ikke har lyst til at miste ham som ven.

Når I har snakket om det, så synes jeg I skal finde ud af, om den her pige kan lide en af jer. Hvis hun nu ikke kan det, så er det jo ligegyldigt. Hvis hun faktisk også kan lide en af jer, så finder I ud af, hvem det er.

Jeg ved godt, at det er en lidt underlig situation, du står i. Jeg kan sagtens forstå, at du er i tvivl om, hvad du skal gøre. Men jeg tror det bedste er at være meget ærlig og snakke om tingene. På den måde undgår du eller din ven at såre hinanden.

Hvis du synes det er lidt svært det her og har brug for en at snakke med om det, så synes jeg først du skal prøve at snakke med dine forældre. De kender dig bedst og har også prøvet at være forelsket. Det er helt normalt :)

Held og lykke med det.

Venlig hilsen Rikke

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program