Veninde:-(

brevkassespørgsmål

Veninde:-(

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 13 år 5 måneder siden

Hej jeg er en pige som har en kæreste, men forleden dag da jeg var til fest, så jeg han snavede med min bedste veninde. Jeg turde ikke sige det til ham, og det så ud som om han kunne lide det. Hvad skal jeg gøre.. Hjælp mig....:-(

Svar: 

Hej Med dig.

Tak for dit spørgsmål til Cyberhus.

Jeg kan godt forstå, at du ikke turde sige til din kæreste, at du har set ham kysse din bedste veninde og at det ovenikøbet så ud som om han kunne lide det!

Det er bestemt ikke rart at se sin kæreste kysse en anden, men mit råd til dig er, at du får en snak med ham om, hvad det gjorde ved dig, at og at I får talt om hvad der er ok og ikke er ok i jeres forhold. Er det ok at danse med en anden dreng/pige, kindkysse, flirte m.m.

Desuden kunne det også være en god ide´at tale med din bedste veninde. Få en snak med hende om det du så og fortæl hende hvad det gjorde ved dig. Den snak må man tage med sin bedste veninde. Der er alt at vinde og intet at tabe, for hvem vil have en veninde man ikke kan stole på og man ikke tør bringe sammen med ens kæreste, af frygt for hun tager ham?

Bedste hilsner fra 
Mette

 

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program