Kærlighed gør blind

brevkassespørgsmål

Kærlighed gør blind

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 13 år 4 måneder siden

Hej læsere.. - Jeg skriver til jer fordi... Jeg mistede min kæreste i mandags 22-11-2010 vi havde 5 måneds dag søndag 21-11-2010 :-/ .. Vi kommer ikke sammen mere siden d. 22-11-2010 ved ikke hvorfor det skete, jeg græd og græd hele natten jeg er begyndt og få opkast og dårlige tanker og spekulere om jeg overhovedet gider være her mere i livet.. Har det bare skidt, før i årene havde jeg depressioner hvor ejg skærte i mig selv osv.. Han sagde det skulle være os to for altid han lovede det.. KÆRLIGHED GØR BLIND :'( Hvad skal ejg dog gøre.. hvorfor slog han op?? hvad tror du??? hvad skal jeg gøre?? jeg vil snart ikke mere.. føler mig brugt >_>

Svar: 

Hej med dig..

Det er bare rigtig hårdt når ens kæreste slår op, og specielt hvis du ikke regnede med det og ikke havde det på samme måde. Du skriver, at han havde lovet at det skulle være jer to og derfor gør det ekstra ondt lige nu.

Det kan godt føles som om hele verden bare falder sammen og at det bare er helt umuligt at fortsætte uden ham. Det kan jeg sagtens forstå og der er rigtig mange der kender den følelse.

Kærligheden kan være skøn og få en til bare at svæve over det hele, men det kan også være lige det modsatte. Det er det du oplever nu og lige nu gør det så ondt inden i, at du slet ikke gider at være her i livet.

Men du skal vide at det er helt normalt og når en kærlighed stopper, så kommer der en periode hvor det gør ondt og hvor du måske har en følelse af at være meget alene og det hele kan være uoverskueligt. Han har lige slået op og derfor er det også nu det gør allermest ondt.

Den følelse bliver mindre og det bliver nemmere med tiden for dig og derfor er selvmord ikke nogen løsning. Men jeg har et par forslag til hvad du kan gøre i stedet for.

1. Jeg kan ikke vide hvorfor han slog op, men det kunne være rart at vide for dig. Derfor synes jeg du skal skrive eller ringe til ham, og spørge ham om hvorfor han slog op. Det er ham der bestemmer om han vil være sammen med dig, men jeg synes du fortjener at få at vide hvorfor han ikke vil mere. På den måde kan det nemlig være lidt lettere at komme videre for dig. Det er ikke rart at gå rundt for dig, uden at vide hvorfor han slog.

2. Når du er rigtig ked af det og føler det hele er svært, så tror jeg det bedste er at få snakket om det. Hvis du ikke snakker med andre om det, så ligger smerten nede i maven og vokser sig større og større og det kan være hårdt at gå rundt med alene.

Du har skrevet herind og det er super godt. Du kan også chatte med en voksen herinde i Cyberhus og måske ville det også være rart for dig. Men jeg synes det er vigtigt at du tager fat i en voksen i virkeligheden også. Det kan være forældre, en pædagog, en lærer osv. Udover at det bare er rart at have en at snakke med og få lov til at være ked af det, så kan den voksne også hjælpe dig med at se fremad og måske give dig lyst og mod til at se på nogle af de gode ting i dit liv.

3. Jeg tror også det kunne være en god ide for dig, at høre hvad andre unge synes. Måske er der nogen der også har oplevet det du oplever nu og kan støtte dig. Du kan skrive et indlæg i debatten her hvis du har lyst.

Og husk..kærlighed kan gå ondt, men det er en del af livet og det bliver nemmere igen, men det tager lidt tid fordi du har været så glad for ham, og det er okay..

Venlig hilsen Erroll

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program