at komme videre...

brevkassespørgsmål

at komme videre...

brevkassespørgsmål af
Anonym
19 år
Oprettet 13 år 3 måneder siden

Kære Anja Kommunen har jeg ikk særlig meget tro til at de vil hjælpe mig. Dengang jeg flyttede forsøgte jeg men de afviser bare. Og det er alt muligt med økonomi man skal udfylde og godtgøre for. Det er bare så skide uoverskueligt. Jeg får måske en mulighed der er gratis til sommer om noget terapi. Men det er ikke helt sikkert endnu. Men jeg håber det... Jeg kan jo ikke skrive til dig andet end her. Jeg har jo ingen mail til dig. Så det kan jo ikke helt lade sig gøre.

Svar: 

Kære pige på 19 år
 
Tak for din mail.
Det lyder som om det stadig ind imellem er svært for dig, så jeg er glad for at høre, at der er nogle lyspunkter blandt andet muligheden for at få gratis terapi til sommer. Jeg kan sagtens forstå, at det kan virke uoverskueligt med papirerne, der skal udfyldes og ting der skal godtgøres. Ind imellem kan man faktisk snakke med sagsbehandleren om, at man ikke magter at udfylde papirerne og at man har brug for hjælp til det. I nogle tilfælde forbarmer de sig over en og hjælper til så godt de kan. I andre tilfælde kan den praktiserende læge finde offentlige tilbud som man kan høre ind under der er gratis.
Du er mere end velkommen til at skrive igen – og har så vidt jeg husker, mit telefon nummer, så du kan kontakte mig ad den vej, hvis der er nogle oplysninger jeg kan hjælpe dig med.
 
Kærlig hilsen
Anja

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program