problemer..

brevkassespørgsmål

problemer..

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 12 år 9 måneder siden

hej, jeg har virkelig lyst til at have en kæreste, og jeg kan også godt lideen pige rigtigt meget.. Men jeg taenker paa hvis hun nu ikke kunne lide mig, hvad jeg saa.skulle goere. Det ville vaere flovt, efter hun så har sagt nej, at naar man saa tænker paa. Hvad skal jeg nu goere, for hun kan jo se jeg er forelsket i hende. Håber I kan give mig forslag til, hvordan jeg skal spørge hende om, at hun ville være kærester med mig. Jeg føler hun kan lide mig en smule, men er meget usikker. Hjælp mig kære cyberhus.. Hilsen david

Svar: 

Hej David

Jeg kan godt forstå, at du gerne vil være kærester med den her pige og synes det er lidt svært, hvordan du lige skal spørge hende. Det er meget normalt at blive usikker på sig selv og have de tanker, du har. Når det handler om kærlighed, så er det en chance man tager og der er desværre ingen garantier. Sådan er det. Men jeg synes du skal tænke på det sådan her, at hvis hun siger nej, så fik du i det mindste spurgt og ved besked og kan være stolt af dig selv. For det kræver mod at åbne op for sine følelser for en, man rigtig godt kan lide. Husk det!!! :)

Hvis du har lidt svært ved at skulle spørge hende direkte, så synes jeg du skal prøve at skrive til hende på facebook eller send en sms til hende. Du kan jo godt prøve at undersøge lidt, hvordan hun reagerer på dine beskeder og vente lidt med at spørge hende. Du kan f.eks skrive til hende, at du synes hun er rigtig sød og spørge om hun vil med ud og spise en is efter skole eller med i biografen. 

Hvis hun siger ja, så er det jo en rigtig god måde at komme til at snakke lidt mere med hende... Om filmen, skolen, jeres interesserer, musik eller hvad nu I finder på at snakke om. Så vil det måske også blive nemmere og føles mere naturligt at spørge om hun vil være kærester med dig, hvis du føler dig lidt mere sikker på hende.

Det vigtigste er, at du gør det i dit eget tempo og gør det sådan, som du har lyst til. Jeg synes i hvert fald at du skal springe ud i det, så du kan få en afklaring. Hvis det ikke bliver hende, så skal du nok møde en anden sød pige :)

Jeg håber selvfølgelig det lykkes for dig, så al mulig held & lykke herfra.

De bedste hilsner Rikke  

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program