Til Mette

brevkassespørgsmål

Til Mette

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 11 år 12 måneder siden

Jeg kiggede lidt i brevkassen og så et indlæg dateret til d.20/4 2012. Det handlede om en pige der havde set et billede af hendes far og hendes egen kæreste sammen. Havde det været mig, ville jeg synes at det var en ubehagelig oplevelse, hvis min far og min egen kæreste var sammen, men det svar pigen fik, synes jeg var decideret dårligt. Der blev bare svaret at voksne også har sex, men jeg tror ikke at cyberhus-medarbejderen læste hendes brev igennem - for det var jo hendes kæreste som faderen var sammen med og ikke hans egen! Jeg ville føle mig virkelig såret hvis min far gjorde det samme med min kæreste! Men hun fik bare at vide at voksne også var sammen. Jeg stejlede lidt over det og ville bare lige påpege fejlen, da nogen tydeligvis ikke har læst det brev godt nok igennem. Men ellers, tak for en god brevkasse.

Svar: 

Hej

Jeg kan godt forstå du stejlede over det svar og der er da også sket en misforståelse da svaret blev skrevet. Du skal have rigtig mange tak for, at du påpegede det, så vi kan få det rettet. Det er gjort nu.

Vi er dog glade for du generelt godt kan lide, de svar vi giver i brevkassen og vi skal nok holde godt øje, så det ikke sker igen.

Med venlig hilsen Paw

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program