P-piller

brevkassespørgsmål

P-piller

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 11 år 9 måneder siden

Hej, jeg er en pige på 13, 14 om 2 måneder. Jeg ville sige jeg er meget moden af min alder og har lavet noget med nogle drenge, og tæt på og være i seng med dem... Men jeg ville ikke da de ikke havde kondomer og jeg ikke var på p-piller.. Jeg ved godt jeg er 1 år og 2 måneder under grænsen eller hvad det hedder men ville håbe på du ville hjælpe mig alligevel.. Ville godt på p-piller men jeg tør ikke helt og spørge min mor.. Skal jeg købe nogle selv over nettet eller skal jeg snakke med min mor om det? Håber virkelig i vil hjælpe.

Svar: 

Hej med dig

Jeg synes det er rigtig godt at du skriver her og spørger om hjælp, når du er lidt i tvivl om hvad du skal gøre. 

Jeg kan godt forestille mig, at det måske kan være svært at snakke med din mor, hvis nu I ikke rigtig har snakket om den slags før. Men jeg synes faktisk, at det allerbedste ville være, hvis du snakkede med din mor om det. 

Det er ikke nogen god idé at købe p-pillerne selv over nettet. Det er vigtigt du snakker med din mor om det, fordi hun kan hjælpe dig med hvad du skal gøre. Der kan være bivirkninger ved at tage p-piller, som kan have betydning for dig. Derfor er det rigtig vigtigt at du snakker med din mor om det, så du kan få den bedste hjælp til at gøre det rigtige og passe på dig selv.  

Så jeg håber du du har mod til at snakke med din mor om, selvom du synes det kan være lidt svært. Det vil være det bedste for dig.

De bedste hilsner Sine

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program