Knopper bagerst på tungen

forumspørgsmål

Knopper bagerst på tungen

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 9 måneder siden

Hej alle sammen, igår opdagede jeg at jeg havde sådan nogen knopper bagerst på tungen. Der er en hel masse, og når jeg siger en hel masse så mener jeg 5-15 stykker :) jeg syntes det er ret klamt, så derfor prøver at jeg tale så lidt som muligt og ikke åbne munden. Er det normalt at have de der knopper bagerst på tungen? har også hvid/gulligt belægning på tungen, men når jeg prøver at skrabe det af så bløder det ikke? så jeg tror ikke det kan skyldes svamp. Nogen ideer til hvad jeg skal gøre -Hilsen Anonym

Kommentarer

Det er helt normalt jeg har også knopper på tungen. Tror alle har det.. Belægningen på tungen er højst sandsynligt plak. Plak er en blanding af bakterier og gamle madrester. Jeg plejer at børste tungen, når jeg børster tænder, så jeg undgår dårlig ånde. Hvis du stadigvæk er nervøs kunne du gå til tandlæge.

1255

Hej, det du føler bagerst på din tunge er smagsløg, der er smagsløg på hele din tunge, men de bagerste er større(spørg mig ikke hvorfor) end de forreste, tror det har noget med den bitre smag, som jo sidder bagerst på tungen:) det lag der ligger på din tunge er højst sandsynligt plak, det samme får du på tænderne hvis du glemmer at børste tænder en aften og vågner næste morgen, et godt tip er at børste sin tunge godt og grunddigt med tandbørsten:) Har du brug for mere viden kan du evt. skrive igen eller gå til lægen eller tandlægen som vil kunne fortælle dig en masse om emnet også! Alt held og lykke<3

1183

Nu kommer svaret. Du har fået noget jeg ikke lige kan huske hvad hedder.. Men det kommer hyppigst af rygning og alkohol. Du kan få det ved at tykke tyggegummi imens du ryger. Jeg havde det i 3 dage... Jeg fortalte det ikke til mine forældre da de ville opdage jeg røg. Jeg tog en vatpind hver morgen og aften, også gnuppede jeg alle knupperne væk. Det kan gøre meget ondt!!! Men hold ud, det snart ovre :)

1499

Hvad er det du gnupper dem med? :)

1547

Nåå ja, svamp i munden hedder det:)

1551

Det er ikke svamp i munden da svamp viser sig som små hvide sukkerligende korn, det ved man når man får astma medicin ;-)

1587

Hej alle
De knopper i skriver o m hedder papiller ved ikke om det er stavet rigtig, og det har alle smagsløg .
Har selv fået nogle støre på siden af tungen,det ligner dem, skal til læge og høre hvad det er ,de skraber på tænderne
Det er ikke rat, men kan udholde det.

Jonna

1647

jeg hverken ryger drikker eller tygger tyggegummi, jeg fik dem efter at jeg fik svamp i munden

895

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program