hun sagde nej.

brevkassespørgsmål

hun sagde nej.

brevkassespørgsmål af
Anonym
11 år
Oprettet 11 år 6 måneder siden

jeg spurgte en pige fra min klasse over skype om vi skal være kærester, men hun sagde nej, hvad skal jeg gøre? :(

Svar: 

Kære du

Det er aldrig sjovt, at få et nej, fra en man rigtig godt kan lide. Det kan sætte en masse tanker igang og derfor synes jeg også, at det er rigtig fint, når du nu skriver her til.

Jeg vil starte med at sige, at jeg synes, at det er rigtig modigt og flot af dig, at du spurgte hende om hun ville være din kæreste. Du fik ikke det svar, du havde håbet på, men sådan er det desværre nogen gange, når man godt kan lide et andet menneske.

Det er altid et sats, at spørge om man skal være kærester, da man aldrig kan være helt sikker på, hvad den anden føler. Men jeg synes, det var det rigtige valg du tog, da du besluttede dig for, at spørge hende. Desværre sagde hun så nej og det er der ikke så meget at gøre ved. Du bliver nød til at respektere, at hun ikke har de sammen følelser for dig, som du har for hende. Heldigvis er det også tit, at ens følelser bliver gengældt, så jeg håber ikke, du har mistet modet.

Du vil både opleve, at det kan være en hel fantastisk følelse, men også at det kan være svært. Det er noget alle mennesker har oplevet, så du er bestemt ikke alene. Det er normalt, hvis man får en masse tanker og følelser, når man får et nej på sådan et spørgsmål og derfor er det vigtigt, at du giver dig selv lov til at være ked af det og forvirret for en tid. Jeg tænker, at det vil være en god idé, hvis du snakker med nogle, om de tanker du går rundt med. Det kan være en søster eller bror, et andet familiemedlem eller en af dine venner.

Venlig hilsen Katrine
 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program