en sygdom

brevkassespørgsmål

en sygdom

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 11 år 4 måneder siden

Hej... Når jeg trækker forhuden tilbage på min pik, på den røde stripe er der sådan nogle små vide prikker, har prøvet at vaske det af med sæbe og vand men det forsvinder ik, det os som om der kommer flere... Hjælp mig!! Vil gerne vide om det en sygdom af en art

Svar: 

Hej med dig.

Tak for dit spørgsmål. Jeg kan forstå at du har opdaget nogle små hvide pletter på din tissemand. Jeg tror nu ikke du har nogen grund til at være bekymret, det lyder ikke som nogen sygdom. Jeg er dog lidt i tvivl om hvad du mener med "den røde stripe", men det lyder som om at det er små hvide prikker der sidder rundt om hovedet på tissemanden og eventuelt op mod urinrøret, og så er det helt normalt. Det er bare nogle små kirtler som hos nogen er tydeligere end hos andre. De kan udvikle sig lidt i puberteten, men så vokser de ikke mere efter det.

Hvis det er større og mere forskelligt udseende prikker og de også sidder ved roden eller skaftet af tissemanden, kan det være noget andet og så synes jeg du skal gå til din læge. Hvis du i det hele taget ikke er tryg ved det hele, kan du altid gå til din læge, som jeg tror hurtigt og let vil kunne se hvad det er.

Håber du kan bruge mit svar. 

Med venlig hilsen   
Morten

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program