diller læge

brevkassespørgsmål

diller læge

brevkassespørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 11 år 1 måned siden

hej. jeg har problemer med min pik, når jeg trækker forhuden tilbage og kigger på mit pikhoved, er det ser det ud til at huden er skrabet af, og nogen steder på indersiden af forhuden er huden spækket og så har jeg nogen knopper nogen steder op af pikken, det gør mest ondt når jeg kommer fx efter onani. har fået fnat men er i behandling for det, men kan det være grundet fnat jeg har de her problemer med pikken? eller skal jeg opsøge en læge? hvis ja hvilken slags læge går man til med sådan noget? gider ikke min egen læge vil gerne til en læge der kan sige noget mere om det med det samme. håber i svare hurtigt :-)

Svar: 

Hej med dig...

Det er godt du skriver, fordi det lyder ikke så rart det du oplever og sådan skal det helt sikkert ikke være.

Men jeg kan desværre ikke hjælpe dig så meget, da jeg ikke er læge og for at en læge vil kunne hjælpe dig, så er det vigtigt at den læge undersøger dig.

Derfor skal du helt sikkert få ringet til din egen læge og få fortalt de samme ting, som du skriver til mig. Hvis din læge er usikker eller mener det er bedst, så vil din læge henvise dig til en specialist. Men jeg tror helt sikkert godt, at du kan stole på din læge, men det er vigtigt du er ærlig og fortæller ham helt præcist hvordan du oplever det.

Så afsted til læge med dig, så det iikke behøver at gå ondt når du kommer. Det er ikke meningen.

Venlig hilsen
Erroll

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program