Kærlighed..

brevkassespørgsmål

Kærlighed..

brevkassespørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 11 år 3 uger siden

Hej brevkasse Jeg har været forelsket i den her pige i 1½ år. Hun er virkelig sød og jeg tænker næsten hele tiden på hende. Men jeg har lidt på fornemmelsen at hun bare ser mig som ''kun en ven''. Jeg tør ikke sige at jeg kan lide hende fordi jeg er bare for at hun siger nej og at jeg bliver gjort til grin. Vi snakker okay sammen men som sagt jeg tror bare at hun kun vil være venner :/ Hvad gør jeg?

Svar: 

Hej med dig

Det er ikke rart at være forelsket, når man er i tvivl, om det er gengældt, så det er godt du skriver ind til os og spørger om råd, så du måske kan blive lidt gladere.

Desværre er der ikke en enkel og nem løsning på dit problem.
Du kan prøve at blive bedre venner med hende (være sammen efter skole, invitere hende i biffen osv.), og så se hvordan det går. Simpelthen lære hinanden bedre at kende. Så kan det være, hun får øjnene lidt mere op for dig. Hvis det ikke virker, så kan det være, du skal prøve at sige det til hende.
Hvis du fortæller hende om dine følelser, tvivler jeg meget på, du bliver til grin. Du kan opleve at blive såret, hvis det ikke er gengældt, fordi man jo er meget udsat, når man "blotter" sig følelsesmæssigt for et andet menneske. Men jeg tror ikke, hun vil grine ad dig eller gøre nar af dine følelser, fordi et er også meget intimt for hende, hvis du fortæller om dine følelser.

Uanset hvad du vælger, tror jeg det er vigtigt, at du får en afklaring på det, så du kan komme videre. Enten kommer du videre sammen med hende, eller også kan du måske få en afslutning på din forelskelse og selv komme videre.

Jeg håber, du kunne bruge mit svar

De bedste hilsner

Tanne

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program