Hej

brevkassespørgsmål

Hej

brevkassespørgsmål af
Anonym
19 år
Oprettet 14 år 11 måneder siden

Hej. Jeg fik konstateret pco som 18 årig. Har i nogen gode råd til at gøre det nemmere at blive gravid. Og har et spørgsmål til. Når man er syg og forkølet er det så normalt ikke at kunne lugte eller smage noget ? Hilsen I.

Svar: 

Hej I!

Jeg tror der er rigtig mange der har oplevet at man ikke kan smage og lugte noget når man er forkølet. Så jeg syntes det er rigtig fint at du spørger :-)

Når man er forkølet, bliver der produceret meget slim i næsen (snot) som blokerer for at luften kan komme derind. Lugtestofferne findes i luften, og når de ikke kommer ind i næsen, så kan vi ikke lugte noget. Lugtesansen er med til at forstærke de smagsindtryk vi får, så når vi ikke kan lugte noget, så smager maden heller ikke af så meget som den plejer.

Du skriver også for at få nogle gode råd til at blive gravid, når man lider af PCO (en sygdom hvor man får blærer i æggestokkene) Jeg ved at det er muligt at blive gravid selv om man har PCO, men mange gange skal det hjælpes på vej med hormonbehandling. Men det kommer an på hvordan PCOen har udviklet sig ved dig.

Jeg syntes det ville være godt hvis du besøgte din læge, for at du kunne få svar på om det evt. var en mulighed for dig. Du kan også besøge internetsiden www.pcoforum.dk, hvor der er mulighed for at skrive med andre kvinder som har PCO.

Venlig Hilsen
Iben
 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program