LIPGLOSS OG FEDTET HUD!

brevkassespørgsmål

LIPGLOSS OG FEDTET HUD!

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 14 år 5 måneder siden

-hej det er mig, m. fra det andet brev i; jeg har lige nogen flere spørgsmål; har i nogen helt konkrete bud på en lipgloss der holder heeele dagen, og som findes i lyse farver? jeg vil jo gerne ha' lidt lysere læber, men kan ikke finde en god lipgloss der farver og holder hele dagen. og så har jeg virkelig fedtet hud! jeg har lidt bumser som jeg gerne vil dække med foundation og dækstift, og det ser også rigtig pænt ud om morgenen, men når jeg kommer hjem er make-upen "gledet" af fordi min hud er så fedtet! først tænkte jeg at det måske lige præcis var fordi jeg brugte ansigtsmakeup, så jeg stoppede i 3 uger, men min hud var stadig mega fedtet! jeg drikekr meget vand hver dag, så jeg kan slet ikke finde ud af hvad jeg skal gøre s; kender i nogen gode råd? måske en god ansigtsmaske eller noget?:) gerne med ting fra køkkenet, de virker nemlig tit bedre end dem man køber færdige!:) knus!

Svar: 

Hej m.

Super at du skriver igen, når du har flere spørgsmål. Jeg har flyttet dit spørgsmål over i debatten i badeværelset og du kan følge med her. Det har jeg gjort, fordi jeg tror de andre unge og Mia bedre kan svare på dem.

Så har jeg skrevet til Mia og fortalt hende at du har en del spørgsmål, så hun går ind og svare dig en af de nærmeste dage..

Venligst

Julie

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program