ked af det

brevkassespørgsmål

ked af det

brevkassespørgsmål af
Anonym
10 år
Oprettet 14 år 3 måneder siden

jeg er ked af det fordi min far og min mor skilt fordi de skændes. jeg vil gerne bo ved min far og min mor. min far bor i T og mig og min mor vi bor i H og det er rigitig hårdt. når jeg er ved min far så hygger jeg mig.

Svar: 

Kære dreng på 10 år .

Tak for din mail, hvor du fortæller at du er ked af det - og det kan jeg godt forstå, at du er. Det gør rigtig ondt når ens forældre vælger at blive skilt og ens hjem på den måde bliversplittet.

Det man som barn allermest ønsker er jo at have et trygt hjem med både sin far og sin mor, men når forældre  bliver skilt så er det  fordi der er problemer som de ikke synes de kan klare sammen. Og nogen gange kan det være en lettelse og give bedre forhold for alle i familien hvis forældrene finder ud af at lave hver sit trygge hjem i stedet for at blive sammen.

Du bor hos din mor - og har temmelig langt til din far- men jeg kan forstå, at når du besøger din far har du det rart der. 

Jeg kan kun sige til dig, at du må prøve at nyde hyggen hos din far når du er der -  og  også prøve at have det godt sammen med din mor.

Jeg synes du skal fortælle dine forældre, at du er ked af det og har det hårdt. Det kan hjælpe at få det fortalt, og de vil sikkert også gerne trøste og hjælpe dig så du kan få det bedre.

Måske kan det også hjælpe at tale med en anden voksen som du har tillid til. Måske en lærer på skolen eller en anden voksen i din famiilie.

Du er også  velkommen til at  skrive og chatte med en voksen i Cyberhus-chatten, hvis du trænger til at snakke mere om det.

Jeg håber at du snart må få det bedre.

Venlig hilsen Anne-Marie.  

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program