tissemand

brevkassespørgsmål

tissemand

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 14 år 3 måneder siden

hej brevkasse min pik er 7cm er det nomalt og hvordan får den største

Svar: 

Hej Dreng, 13 år.

Det er et rigtigt godt spørgsmål du stiller og jeg er ret sikker på at der sidder mange drenge rundt omkring bag skærmene og tænker det samme...

Jeg er lidt usikker på hvornår du har målt din pik. Det er sådan at den udvider sig, når den bliver stiv, og når man snakker gennemsnit, så er det i stiv tilstand. Det hjælper selvfølgelig ikke så meget, hvis sammenligningen foregår i bruseren efter idræt... ;)

Den gennemsnitlige stive pik er 13- 17 cm lang. Du skal huske at det er regnet ud efter færdigtudviklede pikke, så det kan ikke sige så meget om hvor stor din pik bør være nu. Alle udvikler sig i forskellige tempoer og derfor har jeg heller ikke en gennemsnitsstørrelse for 13 årige som du kan læne dig op ad.

Anyways, så er mit bedste råd at du tager den lidt med ro... Du er 13 år, og derfor ikke færdigudvilklet. Du kan først være rimeligt sikker på at den ikke vokser mere, når du fylder de 18-20 år. De næste år skal du igennem en stor udvikling, og det gælder også din pik. Så alting kommer til den tålmodige, som man siger.

Så føler jeg mig lidt nødt til at sige, at du kan få et væld af penispumper, piller, cremer, vægte og andet der efter sælgernes egne ord skulle kunne give dig en imponerende stor pik på meget kort tid. Det virker ikke, så lad være med at smide penge efter dem.

Med Venlig Hilsen

-Sune

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program