menstruation

brevkassespørgsmål

menstruation

brevkassespørgsmål af
Anonym
18 år
Oprettet 13 år 11 måneder siden

hej. jeg skrev ind for et par dage siden, angående glemte p-piller. Tak for jeres svar, det gav mig lidt ro i sindet. Nu er det sådan, at jeg er færdig med min nuværende pakke piller, og har fået min menstruation på det tidspunkt jeg plejer... men den er meget svag sammenlignet med normalt. farven er normal, og der er en "regelmessig strøm" (om man kan sige det på den måde..) men den er stadig svagere end normalt. Jeg har været vildt stresset og bange for at være gravid, og jeg har jo også haft lidt hormonel ubalance, da jeg havde glemt to piller, som jeg derefter tog som der stod i anvisningern. hvad synes du? kan det være en menstruation eller er det en såkaldt "implantationsblødning"?

Svar: 

Hej igen,

Det lyder godt at du fik lidt ro i sindet og at din menstruation er kommet.

Der kan være stor forskel på menstruationer, og ud fra din beskrivelse synes jeg ikke det lyder som en implamentationsblødning. Jeg kan dog ikke afvise det helt og jeg vil ikke love dig at du ikke er blevet gravid, så jeg synes du skal få testet om du er blevet gravid. Det kan gøres med en hjemmetest som du kan købe i større supermarkeder eller på apoteket. Du kan også få det testet med en urinprøve hos lægen.

Jeg tror det vil være rart for dig at få testet. Er den negativ kan du føle dig tryg igen og holde op med at være bange for at være gravid, og er den positiv er det jo noget du er nødt til at finde ud af på et tidspunkt. Og jo før man ved det, jo flere muligheder har man.

Jeg håber at jeg har kunnet hjælpe lidt og at du kan få bekymringen ud af dit sind. Du skal endelig skrive igen hvis du har brug for flere svar.

Bedste hilsener,

Henriette.

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program