klassefest

brevkassespørgsmål

klassefest

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 13 år 6 måneder siden

hej jeg var til klassefest i fredags og der var alkohol der henne på et tids punkt drak vi alt for meget også blev jeg helt stiv så tog mig jeg sammen med 2 drenge og 1 pige hjem til en af drengene og så dijk det helt galt en af drengene gik amok på mig også kunne jeg bare ikke ho´lde mig væk fra ham jeg gjorde alt hvad jeg fik løst til og til sidst så lå i vi i handes seng også snavede vi og vi bollede og gjorde de væreste ting også faldt vi i søvn og da jeg vågnede var kl.8 om morgnen og jeg tog hjem da jeg kom hjem var der ingen hjemme min mor og far var taget til aalborg og nu sidder jeg her og hved ikke hvad jeg skaql sige til min forældre

Svar: 

Hej med dig.

Det er ikke let, at komme hjem tidligt om morgenen og jeg kan godt forstå, at du synes det kan være svært at vide hvad du skal fortælle dine forældre. Jeg synes du skal være ærlig, for at du kan have et tillidsfuldt forhold til dine forældre. Hvis du fortælle dem om dine oplevelser ved klassefesten (både om alkohol og sex), har I en mulighed for at få en snak om det. Måske kan du begynde med at sige til dem, at du synes det er lidt svært at tale med om klassefesten og det der skete. Fortæl dem, at du måske er lidt bange for deres reaktion! (hvis du er det).

Når man er ung kan det være svært at styre hvornår man har fået så meget, at man ikke rigtigt ved hvad man laver. Man mister sine hæmninger og kan komme til at gøre noget man ikke ville have gjort hvis man var ædru. Ud af dit brev kan jeg ikke læse om du har det godt med det du har gjort, eller om du har fortrudt.

Men jeg synes det er vigtigt at få erfaringer med sex imens man er ædru, for at være i stand til at mærke sine grænser. 

Mange hilsner Mette

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program