Hm

brevkassespørgsmål

Hm

brevkassespørgsmål af
Anonym
21 år
Oprettet 13 år 4 måneder siden

Min kæreste har været mig utro og jeg elsker hende så meget at jeg tror jeg er ved at få en depression over det, jeg vil så gerne kysse og elske med hende og være hendes alting men jeg tror slet ikke hun elsker mig over hoved , jeg tror faktisk jeg er ved at blive syg af det min mave gør ondt og jeg føler mig ulækker fordi jeg var ved at gå i seng med en anden bare for få sex også lade som om det var hende. Jeg havde det godt nok mærkeligt med at have sex med min kæreste eller ex kæreste tror jeg hun skrev bare til mig at det var slut men hun havde sagt en andens mands navn et bare gange når vi havde sex sammen og jeg ved jeg skal gøre nu!:( jeg har ingen ting nu , hun var den eneste der nogen sinde har elsket mig eller sådan har jeg det bare selv om mine venner siger at det er normalt nok vi har bare været kærester i 5 år og så er hun den eneste jeg har haft sex med og nu onanerer jeg hver aften og når jeg er i bad og lader som om jeg er sammen med hende , er jeg en freak?:(

Svar: 

Kære dig.

Det føles rigtigt frygteligt, når den man elsker, er utro. Du er rigtig god til at beskrive og sætte ord på dine følelser omkring denne situation du er i lige nu, og det er rigtigt godt du kan det.

Det er helt naturligt, at du har en følelse af, at være vraget, en følelse af at være ulækker, når du tænker på at gå i seng med en anden, imens du tænker på din kæreste (du er altså ikke ulækker, - det er en følelse du har, fordi du elsker hende og hun vælger dig fra for til fordel for en anden), det er også helt naturligt at du har lyst til at kysse hende, for du elsker hende. Men man kan aldrig tvinge noget menneske til at elske en´. Det gør rigtigt ondt i maven og hjertet og den følelse du har af at blive ladt alene, som du skriver.

Du er absolut ikke nogen freak fordi du tænker på hende, onanerer samtidig med, at du forestiller jer sammen. Det er en helt naturlig del af processen, fordi du er tryg ved tanken om dig og hende sammen. I har jo været sammen 5 år.

Hvad skal du gøre nu, er et rigtigt godt spørgsmål: (faktisk er det en god ide at mærke efter inden i sig selv, for at mærke hvad der er rigtigt), jeg vil gerne komme med et forslag til dig hvordan du kan prøve at tackle dette.

Det er aldrig let at komme sig over utroskab, fordi det giver en følelse af at man er u -elsket. Du kan vælge at tænke på, at det er synd for dig og dyrke at du er ked af det, græd ud, skrig, løb ture i skoven og lad din vrede komme ud, skrive et afskedsbrev til hende, hvor du skriver alle de gode ting du har oplevet med hende, skriver hvor såret du er, skriver alle dine følelser for hende (brænd brevet og giv så slip. Lev dine følelser ud, og tal med dine venner om hvor ked af det du er og lad dem lytte til dig.

Det er ikke let, men en proces hvor du har mulighed for at blive hel igen og finder kærligheden til dig selv. Det er altid godt at elske sig selv, være glad for sig selv (her mener jeg, at man godt kan lide sig selv og godt kan lide sit eget selvskab) Du er god nok som du er, selvom du er blevet forladt. Tænk på at du har været i stand til at elske et andet menneske, vi ikke selv herre over andres følelser, det er en del af livet, at man kan blive forladt.

Jeg ved du kan komme videre, men husk på at de tager tid.

Hilsen Mette

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program