inderst inde

brevkassespørgsmål

inderst inde

brevkassespørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 4 måneder siden

Hej cyperhus. jeg er en pige på 14 år, og har medføgelse det der gør ondt inderst inde. for nogle dage siden lå jeg i min seng og blev lidt liderlig jeg tog kraftigt min fjernbetjening og pressede den mega hårdt op i skeden. og nu gør det bare så ondt inderst inde men jeg tør ikke og sige det til mor. hvorfor gør det så ondt inderst inde?

Svar: 

Hej med dig.

Når du skriver at det gør ondt inderst inde, så går jeg ud fra, at du mener det gør ondt i dit underliv og at du tror det kan være fordi du har presset din fjernbetjening op i dit underliv.

Underlivet er et meget følsomt område og du skal passe på med at stikke ting op som der kan ridse dig eller kommer for langt op. Det kan gøre skade på dit underliv. Jeg er ikke læge og kan ikke undersøge dig, så hvis det stadig gør ondt, bløder eller det bare føles forkert, så er det meget vigtigt at du ringer til din læge og bestiller tid.

Din læge vil undersøge dig og kan hurtigt se om du har fået nogle rifter eller der er sket noget skade i dit underliv. Din læge kan bagefter hjælpe og fortælle hvad du skal gøre nu.

Det kan være rart at have sin mor med, så jeg synes du skal prøve at snakke med hende først så i måske kan følges til lægen. Hvis du ikke har lyst til have have din mor med er det stadig meget vigtigt at du ringer til lægen hurtigst muligt!

Hilsen Marie

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program