Hvad skal jeg gøre?

brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre?

brevkassespørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 3 måneder siden

Jeg er en kvinde på 29 år som har et stort problem. Jeg mødte en fantastisk fyr sidste år i november, vi begyndte at komme sammen og efter ca 8 måneder begyndte det at gå lidt og ned i forholdet, der var børn fra hver vores side vi skulle have passet ind samt pleje vores forhold. Jeg havde et meget dårligt forhold til hans ekskone da jeg synes de havde for meget kontakt sammen og det gik mig på. Dertil havde jeg fået at vide at han måske ik var så fast i forhold, at han godt kunne finde på at gå ved siden af. Vi gik fra hinanden i november men havde haft mange til og fra gange. Igen fandt vi sammen i starten af december men efter at have prøvet der igen, så ville han ikke mere efter det forsøg. Efterfølgende har vi mødtes og han siger stadig han elsker mig og ingen er som mig, vi har haft sex det meste af de gange vi har været sammen, hvor vi skulle mødes over en kop kaffe men det er ik blevet til mere. han kigger mig ind i øjene og siger en masse ting han savner osv. Han siger han ikke kan have et forhold til mig lige nu og siger han måske vil senere. Jeg elsker ham utrolig højt og tror osse han elsker mig. Mødte ham i går igen og igen sagde han han havde savnet mig, og der havde vi ik set hinanden i 17 dage. Jeg ville i går se om han ik måske ville komme på andre tanker om vi kunne finde sammen igen efter 17 dages adskillelse, og han startede med at sige han havde været en nar og savnede mig. Hvordan ved jeg, om han virkelig elsker mig og hvor længe skal jeg lade gå før jeg kan se om han vil mig eller ikke??? jeg savner ham og jeg kan ik rigtig finde ud af om han måske bare udnytter mig for sex eller han virkelig elsker mig og det bare blev for meget med alle de brud vi havde. Hvordan kan jeg vide om han vil mig, når jeg ik direkte kan få et svar ud af ham. kærlig hilsen Den fortabte

Svar: 

Hej Den fortabte

Forhold kan nogle gange være ret så kompliserede. Specielt hvis dele-børn og eks-koner/mænd er en del af det ligesom det er i dit tilfælde.

Lad mig springe direkte til svaret på dit spørgsmål. Når du fortæller om Jeres nuværende forhold og om de ting han siger til dig, er det tydeligt at du i hvert fald er meget usikker på hvor han står og hvad det er han vil.
Det er svært at sige meget om hvordan han har det. Måske er han også usikker. Det kan være han slet ikke ved hvad han skal gøre og hvad han vil. Det kan også være at han rigtig gerne vil at i skal være sammen, men at han bare ikke kan finde ud af hvordan det kan fungere. Det kan også være at han egentlig ikke vil have et forhold mere, men at han gerne vil mødes og have sex, når det lige passer ind i hans planer. Det er kun ham der kan give dig svaret...hvis han vil.

Jeg tror du bliver nødt til at finde ud af hvad du vil først og fremmest. Har du brug for et svar? Mærk efter hvad det er du vil have ud af Jeres forhold. Hvad er det for nogle ting der er vigtige for dig. Har du brug for afklaring, eller er det okay for dig med at Jeres forhold er sådan lidt løst, og i perioder måske mest bare er en kop kaffe og sex?

Ud fra det du skriver lyder det som om du har brug for afklaring og så synes jeg det er det du skal søge hos ham. Find ud af med dig selv præcis hvad det er du vil og så sig det klart og tydeligt til ham. Jeg synes ikke du skal blive ved med at vente i uvished, når nu det lyder som om det er vished du har brug for. Det kan være han giver dig svar i morgen...det kan også være han først giver svar om et, to, tre år...eller måske aldrig. Du bliver nødt til at være den der sætter rammerne for hvad du vil være med til.
Giv ham en klar tidsfrist for hvornår du har brug for svar, for at du kan blive ved med at holde fast i ham. Hvis han ikke kan eller vil give dig det du har brug for synes jeg du skal give slip og søge videre. Der er ingen grund til at spilde tid på ham hvis han ikke vil melde klart ud, hvad han vil.

Jeg håber du finder ud af ham, og kommer godt videre...med eller uden ham.

DeBedsteHilsner

Niels-Christian

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program