hvordan?

brevkassespørgsmål

hvordan?

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 13 år 1 måned siden

Hej :D jeg har 2 spørgsmål:D 1: der er en dreng jeg synes er ret sød/hot hehe;) Han er et år ældre end mig og vi går på samme skole og vi er på samme etage hvordan fanger jeg hans opmærksomhed:D? 2 : jeg vil gerne være poptøs hvordan bliver jeg det har i nogle ider til Poptøj? Kh. den spørgende ;)

Svar: 

Hej med dig :)

Det lyder til, at du er blevet lidt lun på ham drengen og det er da super. Og jeg kan godt forstå, at du er lidt usikker på, hvordan du får hans opmærksomhed. Jeg tænker på 2 muligheder lige nu, som du måske kan bruge.

Det første er simpelthen at fange hans blik, når du en dag går forbi ham på gangen. Hvis I får øjenkontakt, kan du smile til ham. På den måde kan du vise ham, at du lægger mærke til ham.

Den anden mulighed er at han får at vide, at du synes han er sød. På den måde begynder han at lægge mærke til dig og måske synes han også, at du er sød. Du kan enten selv sige det til ham ved at skrive til ham på hans facebook, eller måske sende en sms, hvis du har hans telefonnummer. Men du kan også sørge for, at en af dine veninder får sagt det videre til ham eller en af hans venner.

Du skriver, at du gerne vil være en poptøs og gerne vil have nogle idèer til noget poptøj. Poptøj kan være mange ting, men jeg tror at man vil kalde det meste tøj som hænger i ungdomsbutikker for poptøj. Så det er lidt svært at give dig gode idèer der. I stedet for synes jeg du skal prøve at gå i tøjbutikker sammen med et par veninder og få inspiration. Prøv at spørge nogle af de ekspedienter, der står i butikkerne og få en snak med dem. De kan give dig en masse gode idèer. Du kan også kigge i ungdomsblade og se ungdomsserier på tv og blive inspireret der. Så det er meget op til hvad du synes der er fedt at gå i og hvad du har det godt i.

Held & lykke med det :)

De bedste hilsner Rikke

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program