forelsket i en pige

brevkassespørgsmål

forelsket i en pige

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 13 år 2 uger siden

Hej Cyberhus. Tak for en god brevkasse. Jeg synes, I giver forståelige og gode svar i et sprog vi unge kan forstå. Jeg synes svarene er bedre end dem en anden brevkasse på nettet giver. Jeg nævner ingen navne! Jeg er en pige på 14 og har altid opfattet mig selv som straight. Jeg har kysset med en dreng til en fest, og det var helt ok. Jeg har aldrig følt noget for piger – før nu! Jeg er blevet forelsket i en pige. Hun er ny på skolen og går en klasse over mig. Det er den smukkeste pige jeg nogensinde har set. Hendes mor er fra Venezuela og hendes far er dansker. Hun er flot mørk i huden, har langt sort krøllet hår og store brune – næsten sorte – øjne. Hendes tænder er helt regelmæssige og kridhvide og hun har jordens sødeste smil og hendes stemme er som sølvklokker. Jeg benytter enhver chance før og efter skole og i frikvarterer til at få et glimt af hende, og jeg drømmer om hende hele tiden. Jeg kan ikke forstå hvad der sker med mig, for jeg føler intet for andre piger. Den anden dag fik jeg endda mulighed for at se hende nøgen – sikken lykke! Jeg havde bedt til, at vi skulle møde hendes klasse i vores lille skolefodboldturnering og det gjorde vi! Jeg havde bedt til at vi skulle spille overfor hinanden – det kom vi desværre ikke til. Jeg havde bedt til, at hun skulle i bad bagefter – og det skulle hun. Jeg timede det så jeg kom ud under bruserne sammen med hende. Hun var endnu smukkere uden tøj! Kuglerunde bryster med de sødeste brystvorter, lange slanke ben, den kæreste numse, små bitte tæer og en sød så sød lille dusk som jeg tror hun har barberet i siderne, så det næsten kun er en bred streg. Åh så smuk! Det lykkedes mig at strejfe hendes hofte – vidunderligt! Jeg har snakket lidt med hende, vi går begge til fodbold, så her var noget at snakke om. Men veninde med hende er jeg desværre ikke. Jeg har tænkt på at skifte til hendes klub. Så kunne vi måske blive veninder, og jeg kunne se hende i badet flere gange om ugen. Men jeg ved ikke hvordan jeg skulle forklare mine forældre, mine fodboldveninder og min træner, at jeg skifter til en klub, der ligger længere væk og som ikke har så god spillere som vores klub! Kunne jeg overtale hende til at skifte til min klub? Det er vist tankespind! Jeg tænker på hende hele tiden - på en måde jeg aldrig har tænkt på piger før. Jeg kysser hende i mine tanker, og mine hænder og tunge kærtegner hendes krop over det hele. Skal det hele bare forblive en drøm? Hvad nu hvis hun slet ikke føler som mig? Skal jeg fortælle hende om mine følelser, skrive til hende? Jeg er helt i vildrede. Og hvad er jeg egentlig? Jeg føler mig jo ikke som lesbisk – eller gør jeg? Jeg kan ikke finde ud af noget som helst. Kan I hjælpe? Kærligst Den Rådvilde

Svar: 

 

Hej Den Rådvilde

Hvor er det dejligt at høre vores svar har hjulpet dig på vej. Jeg håber at dette svar kan hjælpe lige så meget.

Din beskrivelse af pigen viser tydeligt, at du er meget fascineret af hende og det er helt okay. Man kan sagtens være tiltrukket eller fascineret af en person uden at være forelsket. Du siger også at du ikke føler dig som lesbisk, hvilket det også kunne tyde på, da du ikke syntes det var klamt at kysse med en dreng. Det er helt normalt at være tiltrukket af en fra det samme køn, og man kan også sagtens synes en fra samme køn er både smuk og lækker. Dette sker både for piger og drenge og betyder ikke at man er lesbisk eller forelsket.

Jeg tror du er inde i en periode, hvor der skal prøves grænser af og hvor lysten til at gøre noget anderledes, er stor. I puberteten sker der mange forandringer med kroppen, både fysisk og psykisk. Man ser pludselig det hele på en anden måde og man er dermed åben for at prøve grænser af. Det hele er så nyt og spændende og man skal nå det hele på kort tid.

Måske er det også sådan du har det med pigen? At du hurtigt skal finde ud af om du er til det ene eller andet og det er helt okay og naturligt.

Jeg synes ikke du behøver at at skifte fodboldklub for at komme til at snakke mere med den anden pige. Hvad med at prøve, at få noget kontakt til hende på en anden måde, for at finde ud af om du egentlig vil være veninder med hende, eller måske noget mere. Du kan prøve at finde hende på Facebook og så tage den derfra. Eller også kan du opsøge hende gennem en veninde. Jo mere du lærer hende at kende, jo mere vil du kunne fornemme om du er forelsket i hende eller ej.

Men husk du er inde i en periode, hvor der sker mange ting med dig, og du kommer sandsynligvis også ud for flere situationer hvor du ikke ved hvordan du skal håndtere det. Men det hører med til puberteten, og lige så stille vil du kunne føle med dig selv, hvad der føles rigtigt for dig: )

Jeg håber det var det svar du søgte

Mvh Julie

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program