barbering...

brevkassespørgsmål

barbering...

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 12 år 10 måneder siden

hejsa! :D jeres hjemmeside er mega go' ville jeg bae lige sige, fordi at i hjælper andre, og håber da selfølgelig at i også vil hjælpe mig. jeg har 1 spørgsmål, som jeg gerne vil have svar på hvornår skal man barbere sig "dernede" når det klør når man bare sidder og slapper af. Jeg har ok meget hår på pungen og det klør meget nogle gange, og det er irreterende, når det klør. er det så nødvendigt at klippe/barbere sig der, hvor det er værst. hvad skal man barbere sig med, og hvordan gør man egentlig? Hilsen Mig på 13 år.

Svar: 

Hej dreng 13 år.

Tak for roserne og spørgsmål til Cyberhus.

I dag er der meget fokus på barbering af kønsbehåring. Der er ingen regel for hvornår eller om man begynder at barbere sig. Hvis du synes det klør en gang imellem på pungen, så kan jeg fortælle dig, at det kan kommer til, at klø endnu mere hvis du begynder at barbere din pung. Selvfølgelig holder denne kløe når du vænner dig til at være barberet.

Hvis du vælger at barbere pungen kan du bruger en skraber og barberskum (og her er det vigtigt at gå forsigtigt til værks for at du ikke at skære dig, ellers kan du bruge en trimmer som du indstiller på ca. 05 mm.)

Din kønsbehåringen hjælper, ligesom håret under armene, med at fordampe duftstoffer. Derudover hjælper det også med til at beskytte mod bakterier og sygdomme og beskytte mod kulde og varme. 

Hilsen Mette.

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program