onani

brevkassespørgsmål

onani

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 12 år 12 måneder siden

hej<3 jeg er en pige der er begyndt at få øjne for alt det der med sex og patter og alt det der. jeg er begyndt at tage alt mit tøj af og ligge mig på min seng og pille ved mig selv. jeg sidder også med et spejl og kigger på min fisse. jeg tager mig selv på mine patter. jeg har fundet dender klitrois. jeg vil prøve at give mig selv fingeren men jeg syntes der er flere huller. vilke af dem skal jeg stikke min finger op i? knus fra mig<3

Svar: 

Hej Pige 16 år

Dejligt at du skriver ind til os, nu når du ligger inde med dit spørgsmål, det er rigtig fint at du er ved at udforske din egen krop og så småt begynder at lære den at kende.

Det er helt rigtigt, at vi piger/kvinder har flere huller end et, vi har ialt tre huller forneden. Skeden er det størte hul og er er det hul som du kan stikke din finger op i, det er også det hul hvor du vil opleve menstruation, hvis ikke du allerede har det, er også i det hul hvor der er risiko/mulighed for graviditet, lige ovenover det store hul, ser du et meget lille hul (lige under klitoris), det hul er dit urinrør hvor du tisser ud af og tilsidst har du det bagerste hul, som er her hvor du kommer af med din afføring.

Hvis du ønsker at forsøge med en finger, så start stille og roligt og lad være med at presse den op, start med at stimulere dig andre steder først, så du oplever at du bliver våd for neden, gør ikke noget som du ikke synes er rart, hvis ikke du kan få en finger op, så giv dig den tid det tager.

Knus Sascha

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program