Handjob

brevkassespørgsmål

Handjob

brevkassespørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 11 måneder siden

Hej Brevkasse..... Jeg lavede sæd for første gang med det var min mor der gav mig handjob og jeg tror hun er pedofil. HVAD SKAL JEG GØRE!!!!!!!!!! P.S min mor giver sutter

Svar: 

Hej 9-årige,

Det er et meget svært spørgsmål du kommer med, og der er ikke nogen nem løsning. Lad mig starte med at understrege at det er IKKE iorden at ens mor (eller far) giver en et handjob. Derfor er det rigtigt godt at du reagerer. Hvad man kan gøre er mere svært, fordi det kræver at du fortæller det til nogen.

Det er sådan at pædagoger og lærere, og andre voksne der har med børn at gøre har det der hedder skærpet underretningspligt, hvilket betyder at hvis du fortæller en lærer eller en sfo voksen det, så skal de sørge for at der bliver gjort noget. Hvis det er for svært at snakke med en af dem, kan du måske skrive herind igen og skrive lidt om det, så husk at skrive dit navn og adresse, telefonnummer eller personnummer, og så skal vi her på cyberhus også gøre noget.

Så det er hvad jeg synes du skal gøre, hvis du har flere spørgsmål til det hele, eller noget helt andet, så skal du være velkommen til at skrive herind. Du kan også kigge ind i chatten, hvis du har brug for noget hjælp til hvordan du kan snakke med en voksen. Chatten er åben mandag til torsdag fra kl 14 til 19 og fredag kl 13 til 16.

Med Venlig Hilsen

-Sune

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program