ornani

brevkassespørgsmål

ornani

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 12 år 8 måneder siden

hej jeg har et problem når jeg ornaner kan jeg let bevime og er født med hul i hjertet og har en stof klap på for at leve men kan det være derfor jeg let besvimer når jeg ornaner og vil jeg vokse fra det så jeg ik besvimer

Svar: 

Hej, 

Det er godt du skriver ind, da det lyder som et problem, du skal have taget hånd om. 

Når man onanerer skal man normalt ikke besvime. Det er hverken normalt eller sundt. Derfor synes jeg også det er vigtigt at finde ud af hvorfor du besvimer. Når jeg ikke ved hvilken hjertefejl du har, så er det svært at sige hvorfor du besvimer. Samtidig vil jeg sige at når du sådan besvimer flere gange, så vil jeg også meget gerne have at du bliver undersøgt af en læge, som kan tjekke dit hjerte. 

Det at onanere er helt naturligt og noget som du forhåbentlig skal blive ved med i det meste af dit liv. Derfor er det også vigtigt at slå fast at det ikke er farligt for dig på grund af hjertet. Din læge vil være fuldt forstående for at du skal kunne onanere uden at besvime og samtidig vil han/hun også være interesseret i at undersøge dit hjerte. Så jeg kan desværre ikke hjælpe dig mere end at sende dig videre til en læge, som har mulighed for at undersøge dig.

Held og lykke.

Venlige hilsner fra Line 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program