Sex?

brevkassespørgsmål

Sex?

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 12 år 8 måneder siden

Hvad skal man gøre hvis ens kæreste tvinger en til sex??

Svar: 

Kære du.

Du skriver ikke så meget om, hvordan du har det, men jeg tænker at du skriver til os, fordi du synes det er ubehageligt at din kæreste tvinger dig til sex. Det kan jeg godt forstå, hvis det er sådan du føler. Det er i hvert fald ikke rart at have sex med nogen, hvis man ikke selv har lyst. Det er faktisk overgreb.

Nu ved jeg ikke om du har prøvet at sige fra overfor din kæreste ? Hvis ikke du har gjort det endnu, så er det vigtigt du gør det og fortæller ham du ikke kan lide når han tvinger dig til sex. Hvis han holder af dig og lytter til dig, vil han stoppe? Hvis ikke kan lytter til dig og forsætter, synes jeg det eneste rigtige er at gå fra ham.

Her til sidst vil jeg gerne sige, at er det altid er voldtægt når man bliver tvunget til sex imod ens vilje. Det betyder ikke noget, at det har været frivilligt fra starten – det er stadig ikke ok, hvis din kæreste ikke stopper, hvis du siger nej. Hvis du har oplevet det, er det vigtigt at du får fortalt om det til nogen, fx en ven eller en voksen, som du kan stole på, så du ikke går alene med det.

Hvis du har brug for at vide mere, er du altid velkommen til at skrive til os igen.

Venlig hilsen Sine

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program