Hvad skal jeg stille op??

brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg stille op??

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 12 år 3 måneder siden

Hej Cyberhus, jeg er rigtig glad for jeres brevkasse og de gode svar jeg/man får her :) Det er sådan at jeg siden maj måned har haft noget kørende med en fyr på min egen alder... Jeg er blevet rigtig glad for ham på det sidste, og ville gøre alt for at blive hans kæreste.. Der er bare lige det, at han for et par år siden havde en kæreste, som droppede ham.. - hvilket har taget hårdt på ham. Og jeg har snakket med ham om det og i det hele taget det der med at være kærester osv.. Han siger selv, at han gerne vil have en kæreste, men de "kæreste-følelser" kan han ikke få frem igen.. (Det skal lige siges, at han har haft andre flirts inden mig og efter sin daværende kæreste) Men ja... Jeg forstår ham slet ikke. Og selv har jeg ikke haft en kæreste eller noget seriøst i flere år.. Hvad skal jeg gøre? Føler mig desperat... Og så har jeg også gået med de tanker, at han måske bare siger alt det, bare for at beholde mig på den ene eller anden måde, for vi snakker om alt.. Virkelig. Vi fortæller hinanden vores dybeste hemmeligheder og hvad vi har lavet af dumme ting. Og ja..... Hver gang vi er sammen har vi sex. Det er ikke altid jeg har lyst til det, for sommetider, når jeg bare prøver på at snakke seriøst med ham og spørger ind til HANS liv, begynder han at pille ved mig. Som om han ikke vil snakke om ham selv?? Fatter det ikke.. Håber du kan finde rundt i alt det jeg har skrevet - synes selv det er ret forvirrende.. Tak på forhånd! Hilsen S

Svar: 

Kære S

0
false

21

18 pkt
18 pkt
0
0

false
false
false

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Tabel - Normal";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:"Times New Roman";
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:"Times New Roman";
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Dejligt at høre at du er glad for vores brevkasse og at du får nogle svar du kan bruge til noget.

Jeg kan godt forstå, hvis det kan være lidt svært at finde ud af, hvad han gerne vil med dig, når I kan fortælle hinanden jeres hemmeligheder, er meget sammen og har sex sammen. Når du skriver I har det sådan med hinanden kunne det godt lyde som om I er lidt kæresteagtige.

 Når du skriver han ligger op til sex, når du prøver at spørge ind til ham, synes jeg godt det kunne lyde som, at han prøver at slippe udenom at snakke om det. Jeg kan ikke præcist sige, hvorfor han gør som han gør.  Men når han ikke kan finde ”kæreste-følelse”, så er det måske fordi han ikke rigtig er forelsket i dig.

 Når han var så ked af det, da hans ekskæreste slog op, så kan det godt tænkes at han har brugt dig til at trøste sig hos. Du skriver også at du har været der hos ham, efter han er blevet single igen. 

 Så det jeg forstiller mig kan være sket er, at han mest bruger dig som trøst og måske ikke ser dig så meget som en kæreste. Men fordi I har været så meget sammen, så er du gået hen og blevet forelsket i ham. Det er meget naturligt at det sker, når man er så tætte på hinanden. Når du prøver at spørge ind til ham,  så undgår han det måske fordi, han ikke er interesseret i, at du skal komme tættere på ham og blive forelsket i ham.

Det er dig der kender ham bedst og derfor er det også bedst at du prøver at mærke efter, hvordan du tror det hænger sammen. Jeg vil foreslå dig, at du prøver at tage en snak med ham om, hvordan jeres forhold er.  Jeg synes du skal prøve at fortælle ham, hvad du egentlig føler for ham. Så kan du få afklaret, hvad jeres forhold egentlig er. Hvis nu han ikke er forelsket i dig, så tænker jeg, at det måske er meget rart for dig at vide, så du ikke giver så meget af dig selv til en fyr, som ikke vil give noget igen.

 Jeg synes det er rigtig godt, at du er opmærksom på, hvad der sker. Jeg kan sagtens forstå, at du ikke helt forstår, hvorfor han ikke vil fortælle om sig. Det håber jeg du finder mod til at få snakket mere med ham om, så du kan få en afklaring.

De bedste hilsner Sine

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program