Lærer

brevkassespørgsmål

Lærer

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 12 år 2 dage siden

Hejsa. jeg er en pige på 13 år og går i sjette kasse. Idag, i timen sad mig og en anden og sendte en seddel til hinanden, og min lærer opdagede det og vi fik skældt ud. fint nok, men så i spisefrikvarteret sad jeg med et papir og lavede en >>fact krig<< med min veninde. så kommer min lærer og river papiret ud af hånden på mig, og læser det igennem, også højt indimellem. alle omkring os var helt stille og helt lamslåede. jeg er bare nysgerrig efter at få at vide om hun har ret til det? tak på forhånd.

Svar: 

Hej med dig...

Hmm.. det er et godt spørgsmål og det er lidt svært at svare på, Men ud fra det du fortæller, så vil jeg mene, at det i sidder og skriver i frikvarteret er privat og at hun derfor ikke må tage det ud af hånden på jer.

Derfor synes jeg du kan gøre 3 ting nu.

Det første jeg synes du skal gøre er, at tage en snak med din lærer og sige til hende, at du ikke synes det var okay, at hun rev det ud af hånden på dig begyndte at læse op. Og så se om I kan få en snak om det og måske forstå hinanden bedre. Måske var der en grund som du ikke kender til.

Det andet er at få snakket med skolelederen på din skole og fortælle om situationen og at du ikke synes det var okay. Og så kan han/hun tage en snak med både dig og din lærer.

Og den sidste er lige at få vendt det derhjemme med dine forældre og så få en snak med dem om, hvordan I synes du skal reagerer på det. Det var måske en god ide lige meget hvad :)

Håber I finder ud af det.

Venlig hilsen

Erroll

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program