Hår i numsen

brevkassespørgsmål

Hår i numsen

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 11 år 12 måneder siden

Hej cyberhus, Er en dreng på 16 år som har en ret kraftig hårvækst i numsen, hvilket medfører, at min afføring tid sidder fast i hårene så meget, at det tørrer helt ind og en masse klumper med afføring og hår danner sig Somtider er jeg nød til at klippe hårene med afføringsklumperne af for at det skal være nogenlunde normalt igen Hvad skal jeg gøre ?

Svar: 

Kære du,

Det lyder rigtig irriterende og besværligt med al det hår i numsen.

Nogle mennesker har kraftigere behåring end andre. Det er der desværre ikke så meget at gøre ved. Men du skal jo have nogle råd til hvordan du kan undgå at skulle klippe hårene af pga. indtørret afføring.

For det første så er det vigtigt at du tørrer dig rigtig grundigt. Så der ikke sidder noget afføring tilbage. Men det kan være et svært sted at holde rent. Når du finder noget indtørret afføring, så er det en god ide at bruge en våd vaskeklud. Den kan du opløse afføringen med sådan at den ikke sidder fast. Hvis det ikke er noget af det der virker, så kan du klippe hårene kortere sådan at de ikke generer så meget. Men en fugtig klud burde kunne afhjælpe problemerne.

Held og lykke.

Venlige hilsner fra Line

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program